Denizi olmayan Eskişehir'e yelken kupası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Denizi olmayan Eskişehir'e yelken kupası!
A
a

Eskişehirli yelkenciler denizi olmayan Eskişehir’e ilk kupayı kazanarak döndüler. Çalışmalarını İstanbul'da yapan ekip, kendi imkanlarıyla katıldıkları Güney Marmara Kupası’nda 1. olarak önemli bir başarıya imza attılar

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Çalışmaları İstanbul'da yaptılar
Kendi imkanları ile her hafta İstanbul’a antrenman yapmak için giden ekip, emeklerinin karşılığını girdiği yarışlarda kupalar ile alıyor. Yarışmalara tamamen kendi imkanlarıyla hazırlanan sıra dışı yelken ekibi, başarılarıyla duyanları hayrete düşürüyor. Daha önce katıldığı yarışmalarda önemli başarılara imza atan Eskişehirli yelkenciler, yıllardır yelken sporuyla uğraşan kulüpler arasından sıyrılarak Güney Marmara Kupası’nda 1’inci oldu. 

"Antrenman teklifleri geldi"
Çok uzun yıllar bu sporla uğraşan ekipler karşısında başarılar elde ettiklerini söyleyen Oskaylar, “Gittiğimiz yerlerde yarışırken sponsorlu ekipler yanında yalnızca kendi imkanlarımız ile yarışıp, kiraladığımız tekneyle başarılar elde ettik. Eskişehir’imizde bozkırın ortasından çıkıp bu alanda başarılar elde ettik. Bu başarılardan sonra ekibimize İstanbul, İzmir, Antalya gibi illerden antrenman teklifleri geldi” ifadelerini kullandı.

Profesyonelleri geride bıraktılar
Eskişehir’e ilk kez yelken kupası kazandıran ekip, farklı iş alanlarında çalışan sporculardan oluşuyor. Yakaladıkları başarıdan ve bu kupanın Eskişehir için öneminden bahseden Yerken Yelken ekip üyesi Ayhan Oskaylar, “Marmara’da Trilye‘den başlayan ve Bandırma’da adaları dönerek, 21 saat gibi zorlu bir süreçten sonra yıllarca bu sporla uğraşmış profesyonel ekipler arasından 1’incilik kupasını Eskişehir’e getirdik” dedi.

Destek gelmeden kupa geldi
Yerken Yelken ekip üyesi Ayhan Oskaylar, desteklenmeleri halinde çok daha iyi yerlere gelebileceklerini ifade ederek şöyle konuştu, “Eskişehirliler hem şanslılar hem de şanssızlar. Bazı spor dallarına destek ve yardım yok. İnsanlar bu faaliyetlerini kendi imkanları el verdiği kadar yapabiliyor. Mesela bizim yarıştığımız teknemize daha iyi bir yelken takımı olsa daha da iyi dereceler yapabiliriz.”

 
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aykırı Niyazi 14 Temmuz 2018 13:01

Büyükerşen gibi bir Belediye başkanınız olursa ; her güzel şeyiniz olur. Olmayanların darısı başına...☺

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi