Vali Ali Çelik: "Devlet Ve Millet İş Birliği Çok Değerli"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Ali Çelik: "Devlet Ve Millet İş Birliği Çok Değerli"
A
a

Kütahya’Nın Merkez Köylerinden Darıca’Da Sağlık Evi, Cami Lojmanı, Çamaşırhane Ve Gasilhaneden Oluşan Kompleks Vali Ali Çelik’İn Katılımıyla Açıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın merkez köylerinden Darıca’da sağlık evi, cami lojmanı, çamaşırhane ve gasilhaneden oluşan kompleks Vali Ali Çelik’in katılımıyla açıldı.
İl Özel İdaresi, İl Müftülüğü ile hayırseverlerin destekleriyle yapılan 230 bin TL maliyetli kompleks 198 metrekare alanda hizmet verecek.
Devlet ve millet iş birliğinin çok değerli olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Para her şey demek değil. Onu kullanacak, emek verecek insanlara da ihtiyaç duyuluyor. Darıca köylülerimiz muhtarımızın şahsında bu çabayı ve özeni gösterdiler. Emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum. Daha nice eserlerin kazandırılması için iş birliği ve gönül birliğinin devam etmesini diliyorum” dedi.
Açılışa Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Darıca Köyü Muhtarı Mehmet Gür, protokol üyeleri ile köylüler katıldı.
Vali Ali Çelik, Darıca Köyü’nde vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Çelik, çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi