Dart Branşında Yarışan Bilecikli Sporcular Türkiye Derecelerine Girdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dart Branşında Yarışan Bilecikli Sporcular Türkiye Derecelerine Girdi
A
a

Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası Gençler Kategorisinde Yarışan Özcan Karagöz Başarılı Atışları Sonucu Gümüş Madalya Elde Ederek Türkiye İkincisi Olurken, Hem Gençler Hem De Büyükler Kategorisinde Yarışan Mustafa Kılıçkaya Büyükler Kategorisinde Gümüş Madalya, Gençler Kategorisinde İse Altın Madalya İle Türkiye Şampiyonu Oldu.

Sütiş Eskişehir
Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası’na katılan genç sporcular dereceler elde etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları’nda dart branşında çalışmalarını sürdüren Bilecikli sporcular Antalya’da düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası’na damga vurdu. Gençler kategorisinde yarışan Özcan Karagöz başarılı atışları sonucu gümüş madalya elde ederek Türkiye ikincisi oldu. Bir diğer sporcu Mustafa Kılıçkaya ise hem büyükler hem de gençler kategorisinde mücadele etti. Büyükler kategorisinde gümüş madalya elde eden Kılıçkaya gençler kategorisinde ise altın madalya elde ederek Türkiye Şampiyonu oldu.
Milli takıma davet edildi
Mustafa Kılıçkaya gençler ve büyükler kategorisindeki dereceleri ile genel klasmanda Türkiye birincisi olarak Milli Takıma davet edildi. Dart branşında büyük başarıya imza atan Kılıçkaya 11-17 Haziran tarihlerinde İspanya’da düzenlenecek olan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası’nda milli forma ile ülkemizi temsil edecek.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi