Damada Emzik, Biberon, Bulaşık Önlüğü Takıp, Sağdıcın Ayaklarını Ve Çoraplarını Yıkattılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Damada Emzik, Biberon, Bulaşık Önlüğü Takıp, Sağdıcın Ayaklarını Ve Çoraplarını Yıkattılar
A
a

Damada Emzik, Biberon, Bulaşık Önlüğü Takılırken, Sadıcın Ayaklarını Ve Çoraplarını Yıkattılar

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te dünya evine giren gence arkadaşları yapmadığını bırakmadı. Düğün salonunda damada bulaşık önlüğü takıp, ağzına bir de emzik verdiler. Gecenin sonunda da sağdıcın ayaklarını ve çoraplarını yıkatırken, bol acılı, karabiberli ve tuzlu yumurta yaptırılıp yedirdiler.
Bilecik’te Uğur Baklacı ile Melike Ateş görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Eski gelenek ve göreneklerin de yaşatıldığı düğünde, damat ve arkadaşlarının Ege yöresine ait zeybek oyunu davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Gelin alıcı merasimine konvoydan sonra damadın arkadaşları Türk bayrağı ve meşaleler eşliğinde kız almaya gitti. Düğün salonunda kesilen pastanın ardından takı merasimine geçildiğinde, damadın yakın arkadaşları emzik, biberon, bulaşık önlüğü takarken, geline oklava gibi ilginç takılar takarak, misafirleri güldürdü.

Damada bol acılı, karabiberli ve tuzlu yumurta yaptırıp yedirdiler
Düğünün sonunda damadın evinin önüne gelen arkadaşları, görsel bir şov hazırlayarak damada büyük sürpriz yaptı. Damadın arkadaşlarınca meşalelerin ve maytapların yakıldığı evin önünde, damada bol acılı, karabiberli ve tuzlu yumurta yaptırılıp yedirilirken, damat Baklacı’nın konuşmakta zorluk çektiği ve adeta gözlerinden yaş geldiği ise dikkatlerden kaçmadı. Son olarak, sağdıcın ayaklarını ve çoraplarını yıkayan damat, ardından eve girerek yapılan adetlerden adeta kurtulmuş oldu.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi