Daha iyi olacağım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Daha iyi olacağım!
A
a

Eskişehirspor’un 4’üncü haftada evinde oynadığı Ümraniyespor maçında eşitlik golünün atılmasında başrol oynayan Kaan Gül ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamada bulundu. Kendisi için özel bir maç oynadığını söyleyen Kaan ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor - Ümraniyespor maçını değerlendiren hücum oyuncusu, “Maça iyi başlayamadık, biraz zorlandık. Ama ikinci yarıya iyi başladık. Takımın mücadele gücü yüksekti. Oyunda üstünlük sağladığımız anlar vardı. Galibiyete ikinci yarı biz daha yakındık. Maalesef sonlara doğru 10 kişi kaldık ve geri çekilmemiz gerekti” diye konuştu.

Benim için özeldi
1-1 sona eren Ümraniye maçı için, “Benim için özel bir maçtı” diyen 26 yaşındaki futbolcu, “Geçen sezon zor bir süreçten geçtim. Bir sene süren bir sakatlıkla boğuştum ama atlattım, sağlıma kavuştum Allah’a şükür ve ilk maçıma çıktım. Beraberlik golünde katkım olması beni çok sevindirdi” ifadelerini kullandı.

Elimizden geleni yapacağız
Kaan Gül son olarak, “Takıma yardım edebilmişsem ne mutlu bana. Bu uzun aradan sonra performans olarak yüzde yüze ulaşmam daha biraz zaman alacak ama önümüzdeki haftalarda daha da iyi olacağım inşallah. Takım olarak ilerleyen haftalarda daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nikola 9 Ekim 2020 08:20

Kaan kardeşim kaybedeceğin hiçbirşey yok fakat kazanacağın çok şeyler var.. Hırsla mücadele et, tekmeye kafa sok o formayı al.. Kendine güven.. Bizim acilen bir forvete ihtiyacımız var..

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi