Cüneyt Biçer Eskişehirsporlu oyunculardan memnun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cüneyt Biçer Eskişehirsporlu oyunculardan memnun!
A
a

Bir haftalık Afyon kampını ve özel maçları değerlendiren Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer “Kafamızda 8 hatta 9 kişi oluştu. Hazırlık maçlarında da ısrarla aynı oyuncular ile oynamaya çalıştık. Çok genç bir ekibiz. Bu oyuncuları bir arada oynamasa becerisini arttırmaya çalıştık.” dedi.

Sütiş Eskişehir
İlk maç içinde konuşan Biçer “Bildiğimiz de bir takım araştırdık da. Bu ligde 3 yıldır belirli bir oyuncu gurubu ile oynuyorlar. Ama önce biz kendimizin ne yaptığını yapabileceğini görmemiz lazım. Oyuncularım kampta iyi çalıştı. Takımın performansından son derece memnunum” dedi. 

Eskişehir’deki ilk iki etap kampının ardından üçüncü etap için Afyon’a giden ve bir hafta kamp yapan Şimşekler 3 tane de özel maça çıktı. Teknik patron kamp çalışmaları ve özel maçları değerlendirdi.  Cüneyt Biçer “Üçüncü kamp bizim için oldukça verimli geçti. Hazırlı maçları oynadı ve daha çok taktik çalıştığımız bir süreç oldu. Şu ana kadar özellikle oyun üzerinde farklılıklar oluştuğunu görebiliyoruz. Belirli bir geçişi tamamladık” dedi.

İstikbal'in haberine göre, sistem ile ilgili de konuşan Biçer “Bizim geldiğimiz de kafamızda iki tane sistem vardı. Birincisi daha kolay gibi idi. Daha çok savunma ağırlıklı bir oyun vardı. İkincisinde ise topun bizde kalması ile ilgili oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu biraz daha zor olduğu için ikinci bölüme atmıştık. Bu sistemde oyuncu performanslarında önemli artışlar olduğun düşünüyoruz uygun olacak şekilde” dedi.

İlk 11 arayışı için de konuşan Cüneyt hoca “Gerek antrenmanlarda gerekse maçlarda 11 arayışımızı büyük ölçüde tamamladık. Kafamızda 8 hatta 9 kişi oluştu. Hazırlık maçlarında da ısrarla aynı oyuncular ile oynamaya çalışıyoruz. Çok genç bir ekibiz. Bu oyuncuları bir arada oynamasa becerisini arttırmamız gerekiyor” dedi.

“SAKATLIK OLACAK”
Sakatlar için de konuşan hoca “Utku’nun kısa sürdü ve bize katıldı. Tolga’nın uzundu ve düzeldi son iki maçta da görev verdik. Selman’ı sadece son maçta sonradan değerlendirebildik. Muhammed, Kahramanmaraş maçında sakatlandı. Sakatlıklar sezon başında olacak. Oyuncuların temelleri ile ilgili bizim bazı eksikleri olduğunu düşünüyoruz açıkçası. Onları tamamlamaya çalışıyoruz Ufak tefek sakatlıklar olacak. 

“BİZİ MUTLU EDİYOR”
Takımın performansı ile ilgili de değerlendirme yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer “35-36 gündür çalışıyoruz. Performans olarak baktığımızda yüzde olarak vermek doğru değil ama aşama kat ettiğimiz söyleyebilirim. En önemlisi de bizim verdiklerimi oyuncu almak için gayret sarf ediyor. Bu da  bizi mutlu ediyor”

İlk maç için de konuşan Cüneyt hoca “Rakipler tabiî ki önemli.  Bildiğimiz de bir takım araştırdık da. Bu ligde 3 yıldır belirli bir oyuncu gurubu ile oynuyorlar. Aynı oyuncular ile bir formatları var. Hoca değişiklikleri olsa bile. Özellikle iç sahada belirli bir yapıda oynayan ekip. Ama önce biz kendimizin ne yaptığını yapabileceğini görmemiz lazım. Çünkü biz kendimizi düzeltmeden sorunsuz hale getirmeden rakibin ne yaptığı konusunda o tarzda bir çalışma yaparsak büyük eksikler yaşarız açıkçası. Öncelikle isteğimiz oyun formatı mücadele  gücünü sahaya yansıtabilecek duruma gelmemiz gerekiyor. Birinci işimiz bu”

“HEPSİNDEN MEMNUNUM”
Oyuncuların form durumu için de açıklamalarda bulunan Cüneyt hoca  “Biz geldiğimiz andan itibaren çok gelişim gösteren oyuncular var. Bu  oyuncularımız performansları bize de heyecan veriyor. Daha farklı boyutlara getirme anlamında. Genel olarak baktığımıza bütün oyuncularımdan memnunum. Hepsi çok çalıştı” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zippo 28 Ağustos 2022 11:53

Hocam bu kadroyla ligde kalırsak sizin eseriniz olur

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi