Cumhurbaşkanı'ndan Sarıcakaya müjdesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı'ndan Sarıcakaya müjdesi
A
a

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir-Sarıcakaya yolunun en kısa zamanda bitirileceği müjdesinden çok mutlu olduklarını belirtti. 

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Eskişehir mitinginde Sarıcakayalı'lara müjdeyi verdiğini, hatırlatan Başkan Güler, "Cumhurbaşkanımız yolumuzun en kısa sürede biteceğini açıkladı. Bu müjde Sarıcakayalı'ların yüreklerine su serpti. Yapılacak olan yol 100 yıllık bir rüyaydı. Bu rüyamızın gerçekleşeceği müjdesini Sayın Cumhurbaşkanımızdan duyduk. Dedelerimizin hayalini kurduğu, çocuklarının gerçekleştirmek için çaba gösterdiği bu yolun Cumhurbaşkanımızın talimatıyla en kısa sürede bitirileceğini açıklaması bizleri sevindirdi. Bilindiği üzere 42 kilometre uzunluğunda olan, bunun 25 kilometresi çift yol olacak olan, kalan kısımların da en az 3 şerit olacağı ve üzerinde ekolojik köprülerin olduğu bir yol yapılacak. Yolumuzun tamamlanmasıyla birlikte Sarıcakaya’mızın çehresi de değişime uğrayacaktır. Yatırımcılar içinde bir cazibe merkezi konumuna gelecektir. Bu zamana kadar Cumhurbaşkanımızın hangi bir sözü yerine getirmediği görülmüştür. Bu açıklama ile Cumhurbaşkanımız Sarıcakayalı hemşerilerinin yüreğine su serpmiştir. Kesinlikle bu yol yapılacak” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman 18 Haziran 2018 09:03

Yolu kötü olduğu için tahrip edilmeyen nadir bölgelerdendi.Şimdi tahribat başladı.El kadar dere üzeine baraj yapmak neyin nesi.Güzeli yerler tahrip edilmiş.

0 0 Cevap Yaz
Mahmut 13 Haziran 2018 19:15

Yol elbette medeniyettir.Elbet olmalı ama o cennet köşede kirletilir.

1 7 Cevap Yaz
memduh 13 Haziran 2018 17:54

Eskişehir-Bolu yolu olarak düşünüldüğünde işe yarar! Gerisi besleme müteahhidte tahsisat kalemi olur!

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi