Ahmet Ataç 15 02 2024

Cumhurbaşkanı Eskişehirspor için ETİ'ye gidin demedi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Eskişehirspor için ETİ'ye gidin demedi!
A
a

Eskişehir AK Parti örgütü 24 Haziran 2018 seçimlerinin ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Sütiş Eskişehir
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Nabi Avcı, ETİ'nin Eskişehirspor'un yeni stadının isim hakkını satın alması ile ilgili de çok önemli açıklamalarda bulundu.

Avcı: "Cumhurbaşkanımızın Eskişehir Stadının isim hakkı ile ilgili söyledikleri çok çarpıtılarak ve yanlış anlaşılmalara yol açacak şekilde yansıtıldı. Ben bunları açıkladım ama, bir kere daha bunu tane tane anlatayım. Cumhurbaşkanımız Erdoğan Eskişehir'de falancaya gidin, para alın isim hakkı için diye demez. Böyle bir şey olmaz. Biz Cumhurbaşkanımıza Eskişehir hakkında bilgi verirken Eski Stadın Millet Bahçesi olmasından, Odunpazarı Müze açılışına geldiği zaman temel atma törenine geldiği zaman konuştuk. Eskişehirspor'un durumu da konuşuldu. Zor durumda, ciddi sıkıntıları var, stad isim hakkı üzerinden bişeyler yapabilir miyiz denildi. Eskişehirin büyük firmaları var, onlarla görüşülmesi iyi olur dedi. ETİ forma reklamı ile özdeşleşmişken Eskişehir Stadına onun ismi çok yakışır, görüşülsün falan dedi. Öyle yansıtıldi ki sanki "ETİ'ye gidin şu kadar para alın isim hakkı alınsın" böyle bir şey olur mu. Başka firmaların adı da geçti. Ama ETİ'nin öne çıkmasının sebebi ETİ'nin aynı zamanda forma sponsoru olarak biliniyor olması. Bununla ilgili olarak ben de görüştüm ETİ ile. Sayın Cumhurbaşkanına bilgi vermemiz lazım dedi Firuzhan Bey. Ama bunları stadın isim hakkı için konuşmadık. Sonra 12 haziranda Cumhurbaşkanımız Eskişehir'e geldiğinde iftar yemeğinde herkes Cumhurbaşkanı ile kendisiyle ilgili, kurumuyla ilgili bişeyleri konuştu. Bu arada Firuzhan Bey de ETİ ile ilgili özel bir konuşma yaptılar. Ama sonra bu dışarıya "Eskişehirspor toplantısı yapıldı, Cumhurbaşkanı ile görüşüldü, taahhütler alındı, söz alındı" böyle bir şey yok. Seçimden sonra Firuzhan bey kendisiyle görüşürüz dedi bu kadar." dedi.
 
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 26 Haziran 2018 15:49

Yazıklar olsun seçim bitti iş bitti

0 2 Cevap Yaz
Ali 26 Haziran 2018 15:27

Sayin vekili sen bazılarını menmun edemezsin onlar anlamaz lar sadece size sorarlar kendi Belediyesine 20 yılda eses ne verdiğini sormaxlar 1 yıllık heykel parasini esese verseler.bu durumda olmazdi görmüyorlar bazı belediye takımlarını Göztepeyi örnek alın şu an belediye sahip çıktı bizde niye sahip cikmiyor

1 1 Cevap Yaz
eSeS 25 Haziran 2018 19:35

Seçim bitti ..değil mi.

2 4 Cevap Yaz
Hakan 25 Haziran 2018 19:32

Seçimden önce neden açıklamadınız sayın vekilim.

2 5 Cevap Yaz
cefakar es es li 25 Haziran 2018 17:20

ha şöyle seçim geçti dökülün bakalım

3 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi