Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de...
A
a

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün partisinin il kongresine katılmak üzere geleceği Eskişehir'de hazırlıklar tamamlandı.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Afyonkarahisar programının ardından saat 15.00’de Eskişehir'e gelmesi bekliyor.

İlk olarak İl Kongresinin yapılacağı Yeni Kent Spor Salonu önündeki miting alanında toplanacak vatandaşlara seslenmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra İl Kongresine katılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kongrenin ardından Odunpazarı bölgesinde yapılacak bir müzesinin temel atma törenine katıldıktan sonra Ankara'ya döneceği belirtiliyor.

Dev afişler ve AK Parti bayrakları bulunan spor salonunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleri de yer aldı.

Kongre öncesi spor salonu önünde 15 bin kişilik bir kalabalığın öngörüldüğünü, hazırlıkların buna göre planlandığını anlatan ilgililer, kongre salonunu ise sadece il teşkilat üyelerinin alınacağını anlattılar.

Salonda, Türk askerinin terörle mücadele amacıyla Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı konusunun yanı sıra Tepebaşı, Odunpazarı ile ilgili mesajları içeren çok sayıda afişlerin hazırlandığını belirten ilgililer, bunlar içinde ilginç mesajların yer alacağını anlattılar.

Öte yandan Erdoğan'ın ziyareti öncesi bazı cadde ve sokaklarda trafik akışına ve araç parkına getirilen sınırlamalar öncesi güvenlik güçleri şehrin birçok noktasında önlemler aldı.

Birkaç gün öncesinden başlayan güvenlik önlemlerinin, bugün ziyaret saatine kadar daha da artması bekleniyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi