Cumhurbaşkanı Erdoğan Bölgesinin En Büyük Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi’Ni Hizmete Açtı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan Bölgesinin En Büyük Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi’Ni Hizmete Açtı
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’Da Yapımı Tamamlanan Ve Bölgenin En Büyük Müzesi Olma Özelliğini Taşıyan Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi’Ni “Ufkumuzu, Ufkunuzu Aydınlatsın” Sözleri İle Hizmete Açtı.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’da yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük müzesi olma özelliğini taşıyan Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi’ni “Ufkumuzu, ufkunuzu aydınlatsın” sözleri ile hizmete açtı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar’dan verdiği 14 Mayıs seçimlerinin miting startının ardından Arkeoloji Müzesi açılışını yaptı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri katıldı.
Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bölgenin en büyük müzesi Afyonkarahisar Müze’sinin açılışını yapıyoruz. Uzun bir süredir devam eden bu efsane şimdi tamamlandı. Bugün böyle güzel anlamlı bir törende açılışını yapıyoruz. Tüm kültürel derdi olanlara tüm müze aşıklarına Afyonkarahisar Müzesi hayırlı olsun. ‘Ufkumuzu, ufkunuzu’ aydınlatsın diyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından müzenin açılış kurdelesi kesildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi