Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 Haziran’da Eskişehir’de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 Haziran’da Eskişehir’de
A
a

Seçim çalışmaları kapsamında sahalara inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum mitinginde halka hitabında çok önemli bir müjdeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum dedi ve 12 Haziranda Eskişehir’de TANAP’ın açılışını yapacağını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Erdoğan, “Rusya’dan mavi akım ve batı hattından aldığımız doğalgazın fiyatında 2015 yılında indirim talep etmiştik. Bu talebimiz karşılanmayınca uluslararası tahkime başvurmuştuk. Uzun müzakereler sonucunda 2015 ve 2106 yılları için geçerli olmak üzere Rusya ile bu ülkeden aldığımız doğal gazda yüzde 10,25 oranında fiyat indirimi konusunda mutabakata vardık. Vardığımız mutabakatla bu iki yılda aldığımız doğalgaz için ülkemize indirim farkı olarak 1 milyar dolar ödeme yapılacak. Bu anlaşmanın ülkelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bunun yanında yine Rusya ile Türk Akımı projesinin ülkemizden geçecek bölümünün 2019 yılı sonunda bitecek şekilde hızlandırılması konusunda da mutabakata vardık. Biliyorsunuz 12 Haziranda da Eskişehir’de TANAP’ın açılışını yapıyoruz. Türkiye’nin kaynak çeşitliliği bakımından önemli olan bu projenin de şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kemal 7 Haziran 2018 12:35

Allah yar ve yardimciniz olsun bu kadar yapilanlari gormeyenler ya nankordur yada haindir başka tarifi yok

3 0 Cevap Yaz
Ali 28 Mayıs 2018 11:10

Sana verecekler 2000 den önce soruyormuydun sayın cumhurbaşkanı hoş gelirsiniz sizleri seviyoruz ve bekliyoruz allah yar ve yardımcı n olsun millet sizi biliyor görüyor takdir ediyor durmak yok yola devam

3 0 Cevap Yaz
vatandaş 27 Mayıs 2018 12:43

Peki Rusya'dan alınan bu fazla doğalgaz parasını , bu parayı ödeyen halka geri iade edecekmisiniz.Yoksa üstünemi yatacaksınız??

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi