Eskişehirspor – Ankara Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor – Ankara Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

TFF 2. Lig’in 18’inci haftasında Eskişehirspor yarın Ankara Demirspor’u ağırlayacak. Eskişehirspor’un maçı saat kaçta, hangi kanalda gibi tüm sorularınızın cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İlk devrenin son maçında kritik bir maça çıkacak olan Eskişehirspor taraftarının önünde kazanarak kümede kalma umutlarını sürdürmek istiyor.

Eskişehirspor – Ankara Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’de başlayacak.

Eskişehirspor – Ankara Demirspor maçı hangi kanalda?

Eskişehirspor’un bu kritik maçı ES TV’den canlı yayınlanacak.
İçerde-dışarda Eskişehirspor’un maçlarını canlı olarak ekranlara getiren ES TV, yine örnek bir yayıncılığa imza atacak. Yarın Es Es’in evinde oynayacağı Ankara Demirspor karşılaşması ES TV’den canlı olarak yayınlanacak. Saat 13.00’te ki maç öncesi yapılacak olan canlı yayınlarla son gelişmeler aktarılacak. Ayrıca maç sonunda da yapılacak röportajlarla maçın nabzı tutulacak.

İlk yarının son maçı
Kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor sezonun ilk devresindeki son maçına yarın çıkacak. Kırmızı Şimşekler, saat 13.00’de ligin dişli ekiplerinden Ankara Demirspor’u ağırlayacak. Taraftarının önünde oldukça önemli bir maça çıkacak olan Siyah Kırmızılı ekip bu maçı kazanarak kümede kalma umutlarını sezonun ikinci yarısına taşımayı hedefliyor.

Eskişehirspor 5 haftadır kazanamıyor
Ligde oynadığı son 5 karşılaşmadan 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrılan Eskişehirspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Önce evinde Nevşehir Belediyesi ile sonra deplasmanda Nazilli ile berabere kalan Kırmızı Şimşekler, taraftarının önünde 3 puan sevinci yaşamayı hedefliyor. Saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ES TV’den canlı yayınlanacak.

Sezgin oynamayacak
Siyah Kırmızılı ekibin takım kaptanı Sezgin Coşkun yarın oynanacak olan Ankara Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Nazilli Belediyespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Sezgin’in adelesinde yırtık meydana geldiği öğrenilmişti. Tedavisi devam eden Sezgin maçı tribünden takip edecek.

Ankara Demir 4 maçtır kayıp
Eskişehirspor’un yarınki rakibi Ankara Demirspor, 20 puanla 11’inci sırada yer alıyor. Ligde oynadığı 15 karşılaşmada 5 galibiyet 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alan Ankara Demir, 13 gol atıp 13 gol yedi. Mavi-Beyazlı ekip ligde oynadığı son 4 karşılaşmada ise galibiyet yüzü göremedi. Ankara Demirspor, 4 maçta 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

16 yıl sonra rakip Ankara Demir
Eskişehirspor 1966 yılında başlayan ve son olarak 2005 yılında karşılaştığı Ankara Demirspor ile Pazar günü tarihindeki 17’nci maça çıkacak. Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olan ve 1932 yılında kurulan Ankara Demirspor ile kurulduğu ve ardından şampiyon olarak çıktığı bugün ki adıyla Süper ligde, ilk kez 1966 yılında karşılaşan Eskişehirspor, geride kalan 56 yıllık tarihinde başkent ekibiyle 16 maçta karşı karşıya geldi. 10 Süper lig, 2 Türkiye kupası ve 4’ü 2. Lig olmak üzere oynanan 16 karşılaşmada, Eskişehirspor 9 galibiyet alırken, Ankara Demirspor ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi