Covid-19 Fast Express'de hedefleri değiştirmedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Covid-19 Fast Express'de hedefleri değiştirmedi
A
a

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüs salgını dünya genelinde ticari hedeflerin revize edilmesine neden olurken bazı sektörler tam gaz yola devam ediyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüs salgını dünya genelinde ticari hedeflerin revize edilmesine neden olurken bazı sektörler tam gaz yola devam ediyor. Uluslararası kargo taşımacılığında hizmet veren FAST EXPRESS, virüse rağmen 2020 yılında hedeflerinde sapma olmadan devam etmeyi hedefliyor.

Hava kargo ve Express taşımacılık hizmeti sunan Türkiye menşeli taşımacılık ve lojistik şirketi FAST EXPRESS, Uluslararası ana taşıma firmalarıyla uzun dönem anlaşma yoluna giderek, büyük taşımacılık firmaları arasında yer almayı hedefliyor. FAST EXPRESS, COVID-19'a rağmen büyüme hedeflerinde herhangi bir değişiklik yapmadıklarına işaret ederek, 2020 yılı için COVID-19 öncesi belirlenen hedefleri yakalayacağımıza inanıyoruz” şeklinde bilgi verdi.

Forwarder olarak iyi bir noktadayız...
FAST EXPRESS, farklı acentaların faklı servis alanlarını kullanarak, müşterilerine her gün alternatif çözümler sunduklarını belirtirken, iş geliştirme yetkilileri “Türkiye’de üretilen ürünler için ekonomik olan tüm hizmetleri vererek, dünyaya taşınmasını sağlıyoruz.” açıklamasını yaptı.
Uluslararası kargo taşımacılığında Türkiye’nin Dünya üzerinde önemli bir konumda olduğuna işaret eden FAST EXPRESS, yurtdışından Türkiye’ye olan transferler üzerinde de çalışmalar yapıldığını iletiyor.

COVID-19 salgınının uluslararası kargo taşımacılık sektörüne ağır bir darbe vurduğuna dikkat çeken yetkililer, şunları kaydetti: “Korona virüs nedeniyle yavaşlayan dünya ticareti, tüm taşımacılık alanlarında kayıp yaratırken en hızlı düşüşlerden biri de uluslararası kargo piyasasında yaşanıyor.”

02125414410 – 02324251205 - www.fast-express.com

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi