Coşkun Demirbakan'dan hakemlere büyük tepki

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Coşkun Demirbakan'dan hakemlere büyük tepki
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan Eskişehirspor'un Altay mücadelesi öncesi ve sonrasında yaptığı açıklamalarda hakemleri eleştirdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Altay Eskişehirspor mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada iki takımın da zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "İki takım da aynı kaderi yaşayarak maça başladı. Maçtan önce hakem demiştim yine diyorum. Aynı adamı 5 kere faul yapıyor, bunun dakikası mı olur? 1. dakikada sarı kartsa, sarı kart verilir. Adama gelip yumruk atsalar 5. dakika olsa atmayacak mısın? Altay’ın da içinde bulunduğu durumda biraz gerilimli olacağını biliyorduk ve stratejimizi ona göre ayarladık. Maç boyunca çok fazla faule maruz kaldık. Hakem hiç sarı karta gitmedi. En son Altay’ın pozisyonlarından çok daha basit olan bir pozisyonda Marko Milinkovic’e sarı kart gösterildi ve haftaya cezalı durum düştü. İkinci yarıya iyi başladık, iki tane üst üste pozisyona girdik ama olmadı. Altay’ın aşırı galibiyet arzusu ve motivasyonu hata yapmalarını sağladı" ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 3 Aralık 2019 08:32

Coşkun Hoca'dan masallar.. 10 hafta oldu hala bir kaleci bulup koyamadı şu kaleye.. Her maç ayrı bir kaleci ile maça çıkıyoruz.. Geçen hafta oynayan kaleci ve geri dörtlüden sadece bir tanesi bu hafta oynuyor.. Ne yapmaya çalışıyor Coşkun Hoca anlamak çok zor..

0 0 Cevap Yaz
bilek26 2 Aralık 2019 18:09

hakem jesseyi düşüren be sisskoyu defalarca düşürenlere tek sarı göstermedi milinkoviçin pozisyonu ise sedece basit bir fauldü ne atak başlangıcı ne tehlikeli atak ne de tehlikeli hareket değildi tamamen gereksiz bir sarı karttı bu hakem bizim maçlarımızda hep böyle yediğimiz goldede maçın uzatma dakikası bile çoktan 2 dakika geçmişti inatla korner kullandırdı.

0 0 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 2 Aralık 2019 16:41

Çoşkun hocam önemli değil,daha toplanacak 63 puan var,kaybedebileceğimiz 28 puan var,sen moralini bozma,bak biz nasıl rahatız

2 4 Cevap Yaz
bilek26

dalga geçme herkes emek veriyor sen sadece gevezelik yapıyorsun.

0 0
Ahmet KAHRAMAN 2 Aralık 2019 15:05

Bu hakemden başka bir şey bekleyemeyiz. Adam ESES düşmanı. Maçta ilk yarı 2 dk. uzatma verdi. 5. dakikada gol yedik. Bu nasıl uzatma böyle.

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi