Coşkun Demirbakan'a İzmir basınından eleştiri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Coşkun Demirbakan'a İzmir basınından eleştiri
A
a

Eskişehirspor maçı öncesi Altay’da görev yaptığı 2011-2012 yılında, kötü bir sezon geçiren Teknik direktör Coşkun Demirbakan’ı unutmayan Ege basını, deneyimli teknik adamı eleştirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Konuyla ilgili Yeni Asır Gazetesinde yer alan haber şöyle; Altay'ın eski hocalarından Coşkun Demirbakan, Pazar günü Eskişehirspor'un başında İzmir ekibine rakip olacak. Demirbakan, Altay'da görev aldığı 2010-11 sezonunda "Gökten kurbağa yağsa, bu takım Play-Off'a kalacak" ve "Barcelona düşer, Altay düşmez" gibi iddialı sözleriyle dikkat çekmiş, ancak İzmir ekibi o sezon tarihinde ilk kez 2. Lig'e düşmüştü. Demirbakan'ın 2. Lig'de Amed Sportif'in başında yer aldığı 2014-15 sezonunda Altay, deplasmandaki randevudan 1-0 yenik ayrılırken, İzmir temsilcisi o sezon 3. Lig'e sürüklendi.

Altay galibiyet istiyor!

Pazar günü saha ve taraftarı önünde Eskişehirspor’u ağırlamaya hazırlanan Altay’da, tek hedef 4 maçlık kötü gidişe son vermek. TFF 1. Lig bu sezon zirveyi hedefleyen fakat son maçlarda alınan yenilgiler ile 11.sıraya gerileyen ege temsilcisi Altay, Pazar günü karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıkları, Teknik Direktörleri Sait Karafırtınalar nezaretinde galibiyet parolası ile sürüyor. Yaşanan puan kayıplarının ardından yönetimin para cezası verdiği ve uyarıda bulunduğu teknik kadro ve futbolcular, Eskişehirspor karşısından puanla ayrılarak kötü gidişe dur demenin hesaplarını yaparken, takımda yaşanan sportif sakatlıklar ise teknik kadronun canını sıkıyor. Siyah-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle Akhisar deplasmanında forma giyemeyen Yunan orta saha oyuncusu Tatos, sağ bek Yasin'in yanı sıra Akhisarspor maçında sakatlanan Hollandalı kanat oyuncusu Kappel, Cape Verdeleli ve ön libero Tavares’in, Eskişehirspor karşısında forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı. Eskişehirspor maçı öncesi İzmir temsilcisinde Portekizli Paixao, orta saha Deniz Vural ve sağ kanat Kappel sarı kart sınırında yer alıyor. Bu oyuncular Eskişehirspor önünde sarı kart gördüğü takdirdi bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Osmanlıspor karşılaşmada forma giyemeyecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi