Çok zor bir karar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çok zor bir karar!
A
a

Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın 2 gün önce beyin ölümünün gerçekleştiği açıklanmıştı. Ailenin fişin çekilmesini istemediği, bu nedenle tıbbi desteğin devam ettiği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
İbrahim Erkal'ın durumuyla ilgili Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Başhekimi Doç.Dr.  Necdet Sağlam açıklamalarda bulundu. Sağlam "Bugünden itibaren İbrahim Erkal için kritik saatlere girildi. Hastanın iyileşme imkanı yoktur" dedi. 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, yaşam destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları devam ettirilen şarkıcı İbrahim Erkal'ın ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Akdağ, "İbrahim Kardeşim, benim hemşerim, Erzurumlu. Uzun zamandır tanıştığımız, görüştüğümüz bir kardeşimiz, değerli bir sanatçımız. Ben kendisini ve aileyi ziyarete geldim. Başından beri meseleyi takip ediyorum. İlk yattığı hastaneden bu tarafa naklediği andan itibaren. Biliyorsunuz hastane yönetimi, uzmanların oluşturduğu raporlar beyin ölümü olduğunu açıkladılar. Beyin ölümünün geri dönüşü yok. Ailenin de isteğiyle tıbbi destek devam ettiriliyor. Bu şekilde bekliyoruz biz de" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın ziyareti sonrasında hastanenin başhekimi Doç.Dr. Necdet Sağlam, gazetecilere bir açıklama yaptı.

​Sağlam, “2 gün önce İbrahim Erkal'ın  beyin ölümünün gerçekleştiğine dair tıbbi raporumuzu açıklamıştık. Tabloda bir değişiklik yok. Beyin ölümü gerçekleştiği için biz tıbbi desteğimizle devam ediyoruz. Kalp ve diğer organların fonksiyonu devam ediyor. Ancak sabah saatlerinden itibaren kalp ve dolaşım sisteminde ciddi bozulmalar başladı. Bugünden itibaren diğer organlarıyla ilgili ciddi kritik saatlere girmiş bulunuyoruz. Tansiyon ve kalp atım sayısında da ciddi azalmalar oluyor" dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi