Çocukların çektiği fotoğraflar sergilendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çocukların çektiği fotoğraflar sergilendi
A
a

2016 yılından beri Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri yerel ortaklığı ile çalışmalarını yürüten Eskişehir GençBank Ekibinin desteklediği “Mucizeleri Çeken Çocuklar Fotoğraf Atölyesi” eserleri 15 Mayıs’a kadar Adım Sanat’ta sergilenecek. 

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi’den üç genç öğrenci tarafından hazırlanan ve Eskişehir GençBank tarafından desteklenen Fotoğraf Atölyesi kapsamında Nisan ayı içerisinde 1 hafta boyunca Tepebaşı Belediyesi Esentepe Belde Evi’nden 11 yaşındaki 8 çocukla fotoğrafçılık alanında farklı eğitimler düzenlendi.

Eğitim kapsamında hayatlarında ilk kez profesyonel fotoğraf makinesi ile tanışan, fotoğrafçılık hakkında yeni bilgiler edinen çocuklar, eğitim süresince yaşadıkları mahalleyi fotoğraflayarak yaşadıkları yeri yeniden yorumlama imkanına erişti, hem de kendilerini farklı bir dille ifade etme olanağı buldu.

Eğitim sonunda proje sorumluları ve eğitim alan çocuklar tarafından belirlenen fotoğraflar Eskişehir GençBank ekibi tarafından basıldı ve serginin ön gösterimi 23 Nisan 2017 tarihinde Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sergi şimdide 15 Mayıs’a kadar Adım Sanat’ta ziyaret edilebilir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
..... 13 Mayıs 2017 14:34

Bu projeye hayat veren olmasina sebep olan o 3 genc diye adlandirdiginiz kisilerin isimleri Hazal Ağtepe Emre Haçan ve Nuray Aydoğan 'dir.Haberin icinde 3 genc diyerek gecistirmeniz hic hos degil.

0 0 Cevap Yaz
Ve bu Etkinliği düzenleyen 3 üni.li öğrencinin adlarini belirtmediğiniz için Anadolu ajansı esefle k 13 Mayıs 2017 14:17

3 üniversite öğrencisinin adlari şöyle.=Emre Haçan,Hazal Ağtepe,Nuray Aydoğan. Sevgili gençler sizleri kutluyorum.Başarilarinizin devamini diliyorum.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi