Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanları Bir Araya Geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanları Bir Araya Geldi
A
a

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler İle Toplantı Yapılırken, Toplantının Hastalara Verilen Hizmetin Kalitesinin Yükseltilmesi Huşunda Yapılacaklar Masaya Yatırıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı hekimler ile toplantı yapılırken, toplantının hastalara verilen hizmetin kalitesinin yükseltilmesi huşunda yapılacaklar masaya yatırıldı.
İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Serhat Korkmaz yönetiminde yapılan toplantıya katılan çocuk hekimleri, çalıştıkları birimlerdeki işleyiş ve yoğunluk hakkında bilgiler verdi. Çalışma esnasında karşılaştıkları sorunları da dile getiren hekimlerin istek ve önerileri de dinlenerek sorunların çözümü, daha kaliteli hizmet sunumu, hasta ve personel memnuniyeti için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, Personel Hizmetleri Başkanı Serdar Kızıl, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Muhammed Yeğit, Başhekim Opr. Dr. Mehmet Duran da katıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi