Çocuk eski eşinden değilmiş! Ünlü isim...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çocuk eski eşinden değilmiş! Ünlü isim...
A
a

Tanyeli ile eski eşi Yusuf Uğur Sadıkoğlu arasında 8 yıldır süren ‘babalık davası’ sonuçlandı. Mahkeme Tanyeli’nin oğlu Taylan’ın Yusuf Sadıkoğlu’ndan olmadığına karar verdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Kuyumcu Yusuf Uğur Sadıkoğlu, 1990 yılında 5 yaşındayken nüfusuna kaydettirdiği Taylan Sadıkoğlu’nun (33) öz oğlu olmadığını iddia etmişti. 2010 yılında mahkemeye başvurarak, “Tanyeli beni kandırdı. Taylan benim çocuğum değil. DNA testi yapılmasını istiyorum” diye dava açmıştı. Tanyeli ise eski eşinin reklam amacıyla yalan söylediğini öne sürerek, “Çocuğun ondan olduğunu çok iyi biliyor” demişti. Aradan 10 yıl geçti ve ‘tanımanın iptali’ davasında karar çıktı. Mahkeme, Taylan’ın babasının Yusuf Uğur Sadıkoğlu olmadığının tespiti ile soy bağının reddine karar verdi. 

Taylan onun öz oğlu
Tanyeli bir röportajında şunları söylemişti: “O, 14 yaşında hayatımı mahvetti. Anne olduğumda vücudum bile gelişmemişti. Biz 6 yıl bilfiil beraber yaşadık. Rüştümü ispatlayınca da evlendik. Hiç mi utanmıyor? Yıllar sonra kendi oğluna böyle bir dava açabiliyor? Taylan onun öz oğlu yahu!”

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi