CHP seçime tam kadro hazır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP seçime tam kadro hazır
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, İlçe başkanları ve Seçim Koordinasyon kurulu ile seçim öncesi değerlendirme toplantısı yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yarın seçim olacakmış gibi hazırdık
Seçimlere dönük planlama çalışmalarının başlatıldığı toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Sinan Özkar şunları aktardı, “14 ilçe başkanımız ve seçim koordinasyon kurulumuzla seçim öncesi değerlendirme toplantısı yaptık. Tüm ilçelerimizde ve mahallelerimizde yapılandırdığımız çalışma gruplarını harekete geçiriyoruz. 2 buçuk yıldır sahayı hiç boş bırakmadık, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürdük. Bu yüzden hiçbir eksiğimiz yok. Şimdi hazır olan çalışma gruplarımızla yoğun bir faaliyet programı çıkarıyoruz.
 
“Yönetemediklerinin göstergesi”
Ekonomik göstergelerin olumsuzluğunu dile getiren Özkar, “Türkiye'yi yönetemeyen, içeride ve dışarıda bir büyük sıkıntının içerisine sokan, yalnızlaştıran bir tek adam yönetimi var. OHAL’de ülkeyi seçime götüren bir zihniyetle karşı karşıyayız. Ne yaptıklarını bilmeden hareket ediyorlar. Bunu korkularına bağlıyoruz. Ekonominin çökme haline gelmesiyle telaşla seçim kararı aldılar. Bu seçim kararı korktuklarının ve artık ülkeyi yönetemediklerinin göstergesidir. 16 yıldır hükümet sanayi yatırımına ağırlık vermedi. Bu yüzden üretim azaldı, ihracat azaldı, işsizlik arttı. Bu tabloyla kriz kapıya dayandı. Bu zihniyeti göndermediğimiz sürece yurttaşlarımızın ekonomik sıkıntısı daha da artacak. “ dedi.
 
Türkiye’nin Kurtuluşu CHP’dir
Özkar, sözlerine şöyle devam etti: “ Bu ülkeye demokrasiyi, insan haklarını, ekonomik bağımsızlığı, refahı, özgürlüğü Cumhuriyet Halk Partisi getirecektir. Buna olan inancımızla tüm partili arkadaşlarımla kol kola çalışacak, kapı kapı anlatacağız. Önümüzdeki 2 aylık süreçte tüm partili arkadaşlarımla, yurttaşlarımıza inancı ve umudu aşılayacağız. Kimse korkmasın, kimse yılmasın. Güzel günler yakındır. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan tüm yurttaşlarımızın sandıkta gerekli cevabı vereceğine olan inancımız tamdır.” diyerek “Türkiye’nin kurtuluşu CHP’dir vurgusu yaptı.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
tarık 22 Nisan 2018 21:30

Ben size oy verdim simdi neden iyi partiye geçiyorsunuz.

0 0 Cevap Yaz
günaydın 21 Nisan 2018 15:04

İdeolojik sebeplerle yakın olduğunuz ve seçim çalışmaları esnasında içinden çıkmadığınız köylerin daha sonra dönüp yüzüne bakmıyosunuz,artık uyanıyoruz gözünüzaydın,Atatürkçüyüm ama artık oyum sizin deyil.

4 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi