CHP'nin Eskişehir milletvekili adaylarından selfie

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP'nin Eskişehir milletvekili adaylarından selfie
A
a

Eskişehir'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin 27. dönem için milletvekilliğine aday gösterdiği Nuray Akçasoy, Engin Çakmak ve Metin Tomsuk çalışmalarını bu selfie ile paylaştı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'i TBMM'nin 27. döneminde temsil etmek için çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili adayları yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Adaylardan Nuray Akçasoy, Engin Çakmak ve Metin Tomsuk bugün Hat Boyu'nda esnafları ziyaret etti ve onların sorunlarını dinledi. Seçilmeleri halinde esnaflar için ne gibi çalışmalar yapacaklarını tek tek anlatan adayların gündeminde ekonomik kriz ve bu sebepten ekmek teknesinden olan esnaflar da vardı.

CHPli adaylara Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Metin Gündoğdu ve partili gençler de eşlik etti. Eskişehir'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4. sıradan milletvekili adayı gösterdiği Engin Çakmak'ın çektiği selfie ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fotoğrafı CHP Eskişehir milletvekili adaylarından Nuray Akçasoy da "Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkanımız Atilay Dalgıç, Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Metin Gündoğdu, milletvekili adaylarımız Metin Tomsuk, Engin Çakmak ve partili gençlerimiz ile Hat Boyunda esnaflarımıza hayırlı işler diledik." notuyla paylaştı.

Nuray Akçasoy kimdir?

Engin Çakmak kimdir?

Engin Çakmak: 16 yıldır yapamadıklarını...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi