CHP’liler Emek’te esnafı ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP’liler Emek’te esnafı ziyaret etti
A
a

CHP Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ve CHP Milletvekili Adayları Engin Çakmak, Jale Nur Süllü, Metin Tomsuk ve Sibel Yeşildal Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
CHP Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ve CHP Milletvekili Adayları Engin Çakmak, Jale Nur Süllü, Metin Tomsuk ve Sibel Yeşildal Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. 
Tek tek esnafları gezen heyet, “Hayırlı İşler” dileyerek, 24 Haziran seçimleri için CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Milletvekili Adayları için destek istedi. Mahalleliler tarafından son derece olumlu karşılanan heyet, esnafın dertlerini dinleyerek; bu seçimin çok kritik olduğunu, ülkenin ekonomisinin çok kötü durumda olduğunu ve esnafın bunu en iyi bilecek kişiler olduğunu, iyi düşünüp tercihlerini geleceğimizi düşünerek yapmaları gerektiğini vurguladılar. 
CHP’lilerin ziyaretinden memnun kaldıklarını dile getiren mahallelilere, heyet güler yüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.

Nefes aldıracağız"
Jale Nur Süllü ziyaretin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Bugün Emek Mahallemizde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. CHP olarak bizler, toplumun yok sayılan % 99’undan yana, emekliden, esnaftan, çiftçiden, üretenden ve tüm yoksullardan yana olan bir gelecek amaçlamaktayız. Rant ekonomisinin yerine, büyüme ve gelir adaleti programını uygulayarak toplumun tüm kesimlerine nefes aldıracağız”

Öte yandan, CHP Eskişehir Milletvekili Adayları, Eskişehir Kırım Derneği’nin düzenlediği iftarda Kırım Tatarları ile bir araya geldi.
 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi