CHP Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen dedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen dedi
A
a

Son dakika haberi... CHP Parti Meclisi'nde yapılan oylamaya göre Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Yılmaz Büyükerşen oldu. Ancak açıklanan Alpu, Seyitgazi ve Çifteler adayları dakikalar içerisinde geri çekilerek, ileri bir tarihte adayların açıklanacağı duyuruldu...

Sütiş Eskişehir
CHP Parti Meclisi, bugün adaylarının bir kısmını açıklamıştı. Ancak yapılan açıklama daha sonra geri çekilerek, adayların ileri bir tarihte duyurulacağı belirtildi. Bu durumun gerekçesi ise haberimizde...

CHP'de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Yılmaz Büyükerşen olurken Alpu, Seyitgazi ve Çifteler belediye başkan adayları da belirlendi. Parti Meclisi'nde alınan karar sonrası Alpu adayı Gürbüz Güller, Seyitgazi adayı Uğur Tepe, Çifteler adayı ise Zehra Konakçı oldu.

CHP'den son dakika geri çekme kararı

Ancak daha sonra bu aday isimleri ani bir kararla geri çekildi ve bu ilçelerde adayların ileri bir tarihte duyurulacağı açıklandı. Alınan bu kararın sebebinin İYİ Parti ile yapılacak olası ittifakta Eskişehir'in de dahil edilebileceği gerekçesi olduğu iddia ediliyor.

CHP MYK’dan geçen liste Parti Meclisi’nin onayına sunuldu.  CHP PM’de yapılan oylamaya göre CHP’nin Karaman Belediye Başkan adayı Emin Ege, Kırşehir Belediye Başkan adayı ise Selahattin Ekicioğlu oldu.
Yine yapılan açıklamaya göre, CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin Çanakkale Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Ülgür Gökhan oldu.

İşte CHP’nin açıklanan adayları:

Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen

Edirne: Recep Gürkan

Hatay: Lütfi Savaş

Sinop: Barış Ayhan

Çanakkale: Ülgür Gökhan

Karaman: Emin Ege

Kırşehir: Selahattin Ekicioğlu

Mardin: Süleyman Sarı

Muğla: Osman Gürün

Konya-Ereğli: Bülent Ecevit Tatlıdil

Tunceli: Yusuf Kenan Aydın
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 7 Aralık 2018 10:52

Teslim olmasın?

0 1 Cevap Yaz
duyarli vatandaş 6 Aralık 2018 21:51

3 belediyeyide verin 3 nüde verin 3 nüde verin dediniz eskişehir size 3/3 verdi. en başarısız döneminizi geçirdiniz sayın hocam. çekilmesinide bilemediniz. oy yok bu dönem size.

3 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi