Ahmet Ataç 15 02 2024

CHP Eskişehir, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP Eskişehir, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
A
a

CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar ve yönetim kurulundan oluşan bir heyet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da görüştü.

Sütiş Eskişehir

CHP Eskişehir İl Başkanı Adar başkanlığındaki heyette CHP Milletvekili Utku Çakırözer, İl Sekreteri Yavuz Öztürk ve Başkan Yardımcıları Vural Yörük ve Deniz Çağlar Fırat yer aldı. Heyet, seçim stratejileri ve Eskişehir’deki çalışmalar hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgiler verdi.

CHP Genel Merkezinde bulunan makamında CHP Eskişehir heyetini kabul eden Kılıçdaroğlu, Eskişehir’in örnek ve başarılı belediyecilik ile ülke çapında parmakla gösterildiğini belirterek“Eskişehir bizim için çok önemli. Tüm Türkiye’nin Eskişehir gibi olmasını istiyoruz. Eskişehirli belediye başkanlarımızın ortaya koyduğu projeler birçok ilimiz için örnek durumda. Tüm Eskişehirli vatandaşlarımıza sosyal demokrat belediyeciliğe duydukları güven ve teveccüh için teşekkür ediyorum” dedi.

CHP’Lİ BELEDİYELER YOKSULLUKLA DA MÜCADELE EDECEK

Kılıçdaroğlu, Türkiye genelinde CHP’li belediyelerin yoksullukla mücadele kapsamında ciddi bir proje hazırlığı içinde olduğunu belirterek ülke genelinde yaşanan ekonomik krize değindi. Kılıçdaroğlu, “Türkiye, ciddi bir ekonomik kriz yaşıyor. Alım gücü düşmüş durumda. Yoksulluk sınırı her geçen dönem artıyor. Buna rağmen iktidar, tüm bunları görmezden geliyor. Biz, CHP olarak iddia ediyoruz, hiç bir CHP’li belediyenin olduğu bölgede yoksulluk olmayacak. Bunun için çok ciddi bir proje hazırladık. Bunu da belediye başkan adaylarımızın seçim bildirgelerine koyacağız” diye konuştu.

HALK SÜT TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMALI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Süt projesini de çok yakından takip ettiğini belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu “Büyükşehir Belediye Başkanımız Büyükerşen’in geçtiğimiz haftalarda hayata geçirdiği Halk Süt projesi taktir edilecek bir proje. Oldukça beğenildiğini görüyorum. Doğrudan üreticiden temin edilerek makul fiyatlarla tüketiciye ulaştırılıyor. Türkiye geneline örnek bir proje olduğunu düşünüyorum” dedi.

ADAR KILIÇDAROĞLU’NU BİLGİLENDİRDİ

Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesi geliştirilen stratejiler ve ittifak görüşmeleri hakkında da görüşlerini açıkladı. CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar ise Genel Merkezler nezdinde sürdürülen ittifak görüşmelerinin Eskişehir yansımaları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi.

CHP HEYETİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Adar başkanlığındaki CHP heyeti, daha sonra ittifak görüşmelerini yürüten CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kağan Salıcı ile İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile de görüştü.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi