Cezaevinden izinli çıkıp kamyonet çaldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cezaevinden izinli çıkıp kamyonet çaldı!
A
a

Eskişehir’de, yarı açık cezaevinden izinli çıktıktan sonra bir şahsa ait kamyoneti çalan ve polisin takibi sonucu yakalanan şüpheli adli makamlara sevk edildi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Edinilen bilgiye göre, olay Kırmızıtoprak Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde gerçekleşti.

Öğle saatlerinde A.E. isimli şahsa ait iş yerinden kontak anahtarının alınarak park halinde bulunan kamyonet çalındı. Araç sahibinin şikayeti üzerine soruşturmaya başlayan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, çalıntı aracın saat: 12.27 sıralarında kent merkezinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonundan kredi kartı ile yakıt alarak Ankara istikametine gittiği Araç Konum Sistemi (PTS ve Benzinlik) kayıtlarından tespit etti. 

Ayrıca polis ekipleri tarafından A.E.’ye ait işyeri ve petrol istasyonundan alınan güvenlik kamerası incelemesinde, söz konusu işyerinden kontak anahtarını alarak park halinde bulunan aracı çalan şüphelinin, Eskişehir yarı açık cezaevinden izinli olarak çıkan Ö.Ç. olduğu, petrol istasyonundan yakıt alanlar arasında üvey kardeşi olan H.P.'nin de bulunduğu espit edildi.

Olayın şüphelilerinden H.P. isimli şahıs akşamüstü sularında ikametinde yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ö.Ç. isimli şüpheli ise aynı günün akşamında takip ve kovalamaca sonucun Sümer Mahallesinde çalıntı araç ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

Öte yandan gözaltına alınan şüpheli Ö.Ç. emniyetteki işlemlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi