Ceza Eskişehir'e geliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ceza Eskişehir'e geliyor
A
a

Burn Energy Drink Rap ve Hip-hop Sevenleri Ücretsiz Etkinlik Serisi Burn Battle Zone’da Ceza, Ayben ve Daha Pek Çok İsim ile Müziğe Doyuruyor.

Sütiş Eskişehir
Burn Energy Drink Rap ve Hip-hop müzik severleri mutlu etmeye devam ediyor. 12 Mayıs’ta Eskişehir Espark AVM’de yapılacak ücretsiz müzik etkinliği ile Hip-Hop ve Rap arenasını canlandırıp severlerini de mutlu ediyor. Etkinlikte Eskişehir’in en çok sevilen müzisyenlerine de sahne verilip, lokal müzisyenler destekleniyor. Burn Energy Drink ile Rap, Hip-hop dolu bir gün geçirmek isteyen herkes etkinliklere bekleniyor.


12 Mayıs Burn Battle Zone Eskişehir / Espark AVM Otaparkı
Moskova, Kiev, Krakow ve İstanbul’dan sonra şimdi de Eskişehir’de gerçekleşecek olan “Burn Battle Zone”’da eğlence, müzik, dans ve enerji eksik olmayacak!
Burn Energy Drink’in desteği ve Tepebaşı Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleşecek BURN Battle Zone Eskişehir’de 12 Mayıs Cumartesi akşamı düzenlenecek. Burn Battle Zone ile Eskişehirliler dans, enerji ve eğlence dolu unutulmaz bir gün yaşayacak! Pek çok ülkede düzenlenen ve Türkiye’de gerçekleşen bugüne kadar düzenlenmiş en büyük hip-hop etkinliklerinden birinde sahne alacak isimler; Türkçe Rap’in uluslararası sahnedeki sesi, hepimizin yakından tanıdığı CEZA ve yeni neslin yükselen yıldızları AYBEN, Fate Fat, Sansar Salvo, DJ Sivo ve Eskişehir’in en başarılı sanatçılarından Joker olacak. Saat 18:00’da başlayacak ve ücretsiz olacak etkinliğe tüm Eskişehirli müzik severler davetli.

Türkiye’de ve dünyada Hip-hop ve Rap müziğe büyük destek veren Burn Enerji İçeceğinin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi