Eskişehirspor’da transfer yasağının kalkması çok zor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da transfer yasağının kalkması çok zor!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte merak edilen ‘Transfer yasağı kalkacak mı?’ sorusuna cevap verdi. Şimşek, “Bu kadar borç ve yeterli desteği sağlayamazsak transfer tahtasının açılması da zor” dedi.

Sütiş Eskişehir
Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor, yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve geçmiş dönemde forma giyen futbolcular ile antrenörlere ve bazı kulüplere olan borçlarından dolayı uygulanan transfer yasağı dolayısıyla kadro kurmakta zorlanıyor. Maddi imkansızlıklarla boğuşan Eskişehirspor, geçmişte forma giyen futbolcular ve antrenörler ile bazı kulüplere olan borçlarını ödemek için kurduğu "dosyakapat.com" adlı internet sitesi aracılığıyla toplanacak parayla ilk olarak Trabzonspor dosyasını kapatacak.
 
Önce olanları temizledik
Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, kulübün adeta borç batağında olduğunu belirterek, yönetici bile bulunamaz hale gelindiğini söyledi. Yönetime geldikleri günden itibaren geçmişteki borçlarla mücadele etmeye başladıklarını anlatan Başkan Mehmet Şimşek, "İlk önce FIFA'da olan dosyaları hallettik. Yabancı futbolcuların avro ile olan sözleşmeleri gereği FIFA'dan gelen büyük cezalardan dolayı önce onları temizledik, 10-11 dosyayı tamamen kapattık” ifadelerini kullandı.
 
İstediğimiz seviyede değil
Trabzonspor dosyasını kapatmak için başlatılan kampanya hakkında konuşan Şimşek, “Katılım istenilen seviyede değil. Bu site aracılığıyla kulübe gelecek parayı dosya kapatmak için kullanacağız. Kampanyaya öncelikle her zaman olduğu gibi taraftarımız katıldı ama şehrin dinamikleri ve iş insanlarından katılan yok. Umutla bekliyoruz. İlk hedefimiz Trabzonspor dosyasını kapatmak. İki şehir çok fazla gerildi. Trabzonspor'a olan borcu kapatarak başlamak istiyoruz. Yaklaşık 400 bin avro borcumuz var” dedi.
 
Hedefimiz ligde kalmak
Mehmet Şimşek, bu yıl ki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurguladı. Sahada sportif başarıyı elde edemediklerine değinen Şimşek, şunları kaydetti; “Futbolcularımız genç olduğundan kırmızı kartlarda, penaltıda ya da gol yediklerinde konsantrasyonlarını kaybediyor. Toparlamaları çok zor oluyor. Çoğu futbolcumuz sahaya ilk kez çıkıyor. Lig bitene kadar bir şeyleri düzeltebilir miyiz bilmiyoruz.”
 
Gece gündüz çalışıyoruz
“Bu kadar borç ve yeterli desteği sağlayamazsak transfer tahtasının açılması da zor” diyen Şimşek, “İstediğiniz kadar öze dönün, iyi yönetici olun, mücadele edin, dosya kapatın, borç ödeyin sahada başarılı olmazsanız inanç da kaybolur. Yönetim olarak mücadelemizi veriyoruz. Armanın yere düşmemesi için gece gündüz çalışıyoruz ama sahada başarılı olamadıktan sonra destek azalıyor. İnatla güzel günlerin gelmesini bekliyoruz. Bütün şehir gibi benim de maçı kaybettiğimizde adeta hayatımız kararıyor. Şehrin kulüple barışmasını ve bütünleşmesini bekliyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ESESLİ 6 Aralık 2021 09:44

Transfer yasakları kaldıramayanlar gelmesin yoksa 3.lig -amatöre çok yakınız..

0 7 Cevap Yaz
DikDurus 5 Aralık 2021 16:06

Başkan senin suçun yok elinden geleni yaptın tek adamsin

0 0 Cevap Yaz
Uğur 3 Aralık 2021 15:07

Bu yönetim güven veriyor.Özellikle varlıklı olanlarve bütün tarftarlar yardımcı olmalı.Duyduğumuza göre katılımda artıyormuş.

0 10 Cevap Yaz
Kemal

Yanlışın var dostum, bu hızla bir yılda zor toplanır.5

0 10
Kemal

Yanlış anlaşılmasın ,tabii ki bir an evvel toplanmasını istiyoruz.

0 10
Serkan 3 Aralık 2021 07:24

Ts ye maddi manevi dava açın.Yalanların hesabını versinler.

2 20 Cevap Yaz
Eskiesesli 2 Aralık 2021 15:40

Dosya kapat kampanyası çok ağır ilerliyor.Bu gidişle, beklenen tutar toplanamayacak. İnsanlarımızı boş yere umutlandırmayalım. Daha duyarlı ,şehrini seven işadamlarının yardımcı olması gerekir . Bu arada ; yardım yapanlar arasında Yönetim Kurulundan pek kimsenin adına rastlayamadık. Demek ki burada en duyarlı ve "zengin" kişi Erkan ZENGİN'miş. Umarım anlaşılmıştır...

0 31 Cevap Yaz
Mahmuts 2 Aralık 2021 15:15

Boş konuşmalar bırakılsın. Herkes elini cebine hatta kasasına atsın. Yoksa 3. Lig yolu görünüyor.

2 22 Cevap Yaz
Eskiesesli 2 Aralık 2021 14:50

Dosya kapat kampanyası çok ağır ilerliyor.Bu gidişle, beklenen tutar toplanamayacak. İnsanlarımızı boş yere umutlandırmayalım. Daha duyarlı ,şehrini seven işadamlarının yardımcı olması gerekir . Bu arada ; yardım yapanlar arasında Yönetim Kurulundan pek kimsenin adına rastlayamadık. Demek ki burada en duyarlı ve "zengin" kişi Erkan ZENGİN'miş. Umarım anlaşılmıştır...

0 19 Cevap Yaz
Ahmet 2 Aralık 2021 13:15

Kulübü şikeye karıştıran ve bu hallere düşmesine sebep olan kim varsa manevi tazminat davası açın. o dönemde yönetimde kim varsa hepsi sorumludur.

3 12 Cevap Yaz
pompeo

Osman basgan dava acicam falan dedi .... karsisinda 27. basgani buldu ...

0 2
Redkit 2 Aralık 2021 11:27

Ozaman 3.lige paraşütsüz düşüyoruz

1 22 Cevap Yaz
pompeo 2 Aralık 2021 11:13

verin tefefe'yi, pontus'u mahkemelere ... oralardan yeterli miktarda paralar gelebilir ...

4 23 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi