Cesaret edemediler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cesaret edemediler
A
a

Anadolu Üniversitesi İki Eylül Yerleşkesi içerindeki Hasan Polatkan Havaalanı’na inmek isteyen üç uçak sert rüzgar ve diğer kötü hava koşulları nedeniyle iniş yapmaya cesaret edemedi. Üç uçaktan ikisi Ankara’ya biri Antalya’ya rotasını çevirdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Terminal yetersiz
Hasan Polatkan Havalimanı Pistinin kısalığı nedeniyle bu tarz problemlerle karşılaştıklarını iddia eden yolcular, bir an evvel buna çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi. Yolculardan Duran Yaman terminalin yetersizliğine değinerek gece zor anlar yaşadıklarını ifade etti. Yaman, içeride yemek yiyebilecekleri yer olmadığı için geç saatlere kadar aç kaldıklarını aktardı. Bir diğer mağdur Mustafa Altınkaya ise tuvaletlerin kullanılamayacak durumda olduğunu söyledi. Özellikle kadın yolcuların bu konuda sıkıntı yaşadığına değinen Altınkaya, “Gece 4 buçukta kadınlar tuvalete nereye gitsinler. Gidin bakın içeriye kullanılabilecek durumda mı?” dedi.

Kendisi de uzun süre Belçika’da ikamet eden Sebahattin Tetik, gece 3’te gidecek yeri olmayanların kendisini aradığını anlattı. Gece 01.30’dan sonra evi Eskişehir’de olanların taksilerle evlerine gittiğini fakat Emirdağ’dan tur şirketleriyle gelen yolcuların 4.30’a kadar havalimanında kaldığını bildirdi. Gelen otobüslerle otellere yerleştirilen yolcular ise kaldıkları otellerin soğuk olduğundan şikayet ettiler. Tur firmalarının yolcularını havalimanına bırakıp gitmesini de eleştiren Tetik, artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Bir günlük rötardan sonra akşam 16.00’da yola çıkabilen yolcular, yetkililerden Hasan Polatkan Havalimanı Terminal Binasının bir an evvel yolcu taşımacılığına uygun hale getirilmesini istediler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fatih 20 Ocak 2018 22:46

800 binlik şehire yukarıdaki resimdeki terminal binası hiç olmuş mu.

0 1 Cevap Yaz
Kadir 20 Ocak 2018 22:44

Terminal binası köy kahvesinden kötü..Yazıklar olsun.

0 1 Cevap Yaz
Eses 20 Ocak 2018 20:37

Kütahya altıntaş’a havalimanı yapıldı.Acaba ne kadar verimli kullanılıyor.Kütahya yerine Eskişehir’e yapılsaydı. Hem bir çok şehire ve yurt dışına uçuşlar düzenlenirdi. Aynı zamanda tabii komşu illerde bundan fazlasıyla yararlanırdı.

0 1 Cevap Yaz
Hasan 20 Ocak 2018 20:01

Koskoca Eskişehir bu terminal yakışıyor mu?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi