Cengiz Seçsev: Takımım iyi mücadele etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cengiz Seçsev: Takımım iyi mücadele etti!
A
a

Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Cengiz Seçsev, 1-0 kaybedilen Ankara Keçiörengücü karşılaşmasının ardından "Herkes çok iyi mücadele etti" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Cengiz Seçsev, 1-0 kaybedilen Ankara Keçiörengücü karşılaşmasının ardından "Herkes çok iyi mücadele etti" dedi.
TFF 1. Lig’in 26. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 mağlup olan Eskişehirspor'da Teknik Sorumlu Cengiz Secsev, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Secsev, "İki takım futbolcularını da kutluyorum. Böyle sıcak bir havada böyle bir zeminde futbol oynamak zordu. Hava şartları kıştan geçtiğimiz için böyle bir mevsimde sıcağın bize denk gelmesi oyunu etkiledi mi, sahadaki oyuncular pek fazla etkilenmedi. Herkes çok iyi mücadele etti. Bu mücadele sonucunda rakibimize çok pozisyon vermedik. İlk yarı kaçırdığımız pozisyonda hata yaptık. Gençlerin hata yapması gayet doğal. Bu doğallığın içinde yediğimiz bir gol var. Takımım iyi mücadele etti. Onları kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 15 Mart 2021 02:08

Sıcak havami oyun havası vardı ama yerimiz dardı oynamadık.😀

0 5 Cevap Yaz
bilek26 14 Mart 2021 13:39

Bence de mücadele iyiydi hele son dakikalarda ki 11 de geleceğin takımıydı ama hala oyuna katkı veremeyen bir talha var bu çocuğa iyi antrene şart o bizim 10 numaramız.

9 1 Cevap Yaz
Deli Ruhi 14 Mart 2021 12:23

Ya hoca. Bırak artık böyle martavallar okumayı. Farklı da ,tek farklı da yenilsek hep iyi oynuyoruz masalları. Elinizdeki kadroyu kullanamayin . Psilojpjik ve taktiksel anlamlarda takımı maçlara hazırlayamayin. Bu çocukların bir çoğu önceki yıllarda görev aldılar. Sonrada sizin ve yönetimin kendi beceriksizliklerinizi yok iyi oynadık yok penaltı vermediler diyerek örtbas edin. Tamam hakemlerde çocuklarda suç varda hoca olarak yönetim olarak sizlerde suç yokmu. Sanirsinizki bu futbolu tekbsiz ve yönetim biliyir. Futboldan anlamak için sanki Pro lisansa gerek var. Geçin bunları efendiler. Suçlu sizin ve yönetimin. Başka takımların gençleri sahada dokdururken bizim gencler sahada tel tel dökülüyor. Hadi bir topçu iki topçu kötü anlarımda tüm topcularin kotu olmasini anlayamam. Anlatamazsınız. Balık baştan kokar misali yönetim ve siz istifa edin. Becerenediniz. Tribünden gelmek illaki iyi yoneci olacak anlamına gelmez. Yönetimde sizde sınıfta kaldınız. Beceremediniz. İstifa edin

0 11 Cevap Yaz
Sivrihisarli 14 Mart 2021 12:23

Sicakmi??? Hoca dün tam futbol oynanacak hava vardı.Mayıs Haziranda sen sahaya cikmassin ozaman.Siginacak başka bir bahane bulaydin iyiydi.

0 8 Cevap Yaz
Zaten

hava sıcaklığı etkiledi mi? Hayır demiş kendi kendine cevabı vermiş. O zaman acaba neden oynamak zordu demiş. İlginç yani

0 5
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi