Celal Yücel İle Ertuğrul Turan’A Veda Programı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Celal Yücel İle Ertuğrul Turan’A Veda Programı
A
a

Hakimler Ve Savcılar Kurulu (Hsk) Kararnamesiyle Görev Yeri Değişen Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel İle İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Turan İçin Veda Programına Katıldı.

Sütiş Eskişehir
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesiyle görev yeri değişen Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel ile İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Turan için veda programına katıldı.
Programa Vali Çelik’in yanı sıra AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Vekili Salih Özden, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Turan, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Halil İbrahim Ertekin, Kenan Eskin, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmetin Koç ile İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz katıldı.
Yeni görev yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak Kütahya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Çelik, “Kamu görevlisi için hem işinde hem insan ilişkilerinde iyi olmak, iyi bir iz bırakmak en keyifli şey. İnşallah bundan sonra gittikleri yerlerde de görevlerini huzur içinde ifa ederler. Kütahyalılar adına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi