Ahmet Ataç 15 02 2024

Caz Festivali Eskişehir'e geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Caz Festivali Eskişehir'e geliyor!
A
a

Akbank Caz Festivali’nin önemli etkinliklerinden biri olan "Kampüste Caz"  10 gün boyunca 9 ilde binlerce gençle buluşacak, bu illerden biri de Eskişehir olacak

Sütiş Eskişehir

Akbank Caz Festivali’nin önemli etkinliklerinden biri olan "Kampüste Caz"  10 gün boyunca 9 ilde binlerce gençle buluşacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Akbank Caz Festivali’nin artık bir festival klasiği haline gelen ve en önemli etkinliklerinden biri olan "Kampüste Caz" başlıyor.

Üniversiteli gençlerin heyecanla beklediği "Kampüste Caz", 10 gün boyunca 9 ilde binlerce gençle buluşacak. "Kampüste Caz" sahnesi bu yıl, genç neslin önemli isimlerinden Evrencan Gündüz ve Uzaylılar’ı ağırlıyor. Evrencan Gündüz’e saksafonda Edward Pithey, trombonda Dilan Balkay, basta Salih Yeniev ve davulda Uğurcan Mamuzlu eşlik edecek. 

Geçen 8 yılda 65 kampüste yaklaşık 32 bin üniversite öğrencisini ağırlayan Kampüste Caz, 12-23 Kasım'da sırasıyla, Edirne, Çanakkale, İzmir, Muğla, Eskişehir, Ankara, Kayseri, Mersin ve Adana’da cazın coşkusunu ve heyecanını üniversite kampüslerinde gençlerle buluşturacak.

 

Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi