Cassaba Modern’i yerinde inceledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cassaba Modern’i yerinde inceledi
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yapımı devam eden Cassaba Modern Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yapımı devam eden Cassaba Modern Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde yapımı devam eden ve yakın gelecekte açılışı gerçekleştirilecek olan Cassaba Modern Yaşam Merkezi’ni yerinde inceledi. Ziyaretinde Başkan Ataç’ı karşılayan MÜPASAN Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Zaim Buyan, Ataç’a Cassaba Modern’i gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Cassaba Modern’in Eskişehir’in sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Buyan, Başkan Ataç’a da destekleri ve ziyareti için teşekkürlerini iletti. Başkan Ataç ise Tepebaşı bölgesinin kentin en sosyal alanlarını içinde barındıran bir merkez olduğunu ifade ederek, “Böyle bir yatırımın Tepebaşı’na yapılıyor olması bizim için mutluluk kaynağıdır. Hem sosyal yaşama hem de sağlayacağı istihdam ile kentimize katkı vereceğini umuyorum. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Teknik heyet ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ataç, Cassaba Modern yetkilileri ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Veli akyüz 17 Kasım 2018 03:22

Ha ha ha vallahi bildim orayıda sahiplenirler demiştim çıktı.Yahu zenginin birinin yaptığı yatırımdan sana neeeeeeeee.................Ayrıca hani siz beton düşmanıydınız.Hani şehirlerin merkezine AVM karşıtıydınız.?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi