Çapa Eskişehirspor'dan gidecek mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çapa Eskişehirspor'dan gidecek mi?
A
a

Transfer yasağı sebebiyle yeni transferlerine lisans çıkartamayan Es Es’te teknik direktör Fuat Çapa’nın kalıp kalmayacağı merak konusu.

Sütiş Eskişehir
2-0’lık Karabükspor galibiyeti sonrası “Olsam ne değişir olmasam ne değişir?” diyen Çapa, akıllara gidecek mi sorusunu getirdi.
 
Gözler Fuat Çapa’da
O sene bu sene sloganıyla şampiyonluk hedefinin gösterildiği sezonda Yılmaz Vural, Bülent Uygun ve Ümit Özat olmayınca 4’üncü seçenek olarak takımın başına getirilen Teknik Direktör Fuat Çapa, bu güne kadar geçen zaman dilimince teknik ekibiyle birlikte elinden gelen bütün gayreti gösterdi. Transfer tahtasının açıklamaması nedeniyle Çapa da büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Krizin devam ettiği süreçlerde “Transfer tahtası açılmazsa benim de durmamın bir anlamı kalmaz” diyen Çapa’nın bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Çapa 20 yaş ortalamasına sahip genç takımla 4 maçta 4 puan toplamıştı.
 
“Kimseye fayda sağlamıyor”
 Maç sonrası kendisinin kulüpte kalıp kalmayacağına değinen Çapa, “Artık oyuncularım genç değil. Onlar olgunlaştılar. Onlar bu formanın değerini bilerek sahaya çıkıyorlar… Benim devam edip etmemem Eskişehirspor'a bir fayda sağlayacak mı? Olsam ne değişir olmasam ne değişir? Kime ne anlatacağız ki? Kim dinledi şimdiye kadar? Ben bir yere kadar, gücümün yettiği yere kadar ayakta tutarım. Ama herkesin de bir sınırı var. Ben alamayacağım sorumlulukların altına girmek istemem. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ama gidişat kimseye fayda sağlamıyor” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 5 Ekim 2018 18:17

🇹🇷 Sayın ÇAPA Giderse gelen daha iyimi olacak ? Sakın gelen gideni aratmasın . Saygılar 🇹🇷

0 1 Cevap Yaz
eses li 5 Eylül 2018 11:17

umarım sahip çıkar bir emirdağlı gibi . bizimkisi MEMLEKET meselesi

1 0 Cevap Yaz
Fiko 4 Eylül 2018 14:05

Altyapi hocalarindan birisi gelsin bu genclere guvenilirde genclerde bu firsati iyi degerlendirirse en azindan bu sezonuda kurtaririz diyorum seneye de Allah bilir

1 3 Cevap Yaz
sadık 4 Eylül 2018 10:10

tıpkı Sergen Yalçın gibi bekleyecek 3 puanımız silinirse bırakıp gidecek..

1 5 Cevap Yaz
Recep Tayyip 4 Eylül 2018 10:09

kalsa iyi olur ama gitsede fark etmez gençlerimizin başına Eskişehir li bir hoca ve kalan 12 futbolcu bu takımı zehir gibi çalıştırırlar..

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi