Çapa: İyi bir kadroya sahip olacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çapa: İyi bir kadroya sahip olacağız
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Transferler ve takım hakkında konuşan Çapa sezon başlamadan iyi bir kadroya sahip olacaklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İyi işler gördük
ES TV’ye MC Oran ile oynanan hazırlık maçından sonra konuşan Çapa, “Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları görmek açısından iyi oldu. Gayet iyi şeyler gördük, oyuncular vermiş olduklarımızı uygulamaya çalışıyor ama tabi ki bunun üzerine koymamız gerekiyor. Yeni gelen arkadaşlarımızı görme şansımız oldu. Bundan sonra gelecek oyuncuları adapte etmemiz gerekiyor. Çok fazla bir süremizde kalmadı buda bir gerçek” dedi.

Kaliteli isimler alacağız
Transferler hakkında da konuşan Çapa şunları söyledi; “Hedefi gerçekleştirmek içinde yapmamız gereken transferler var. Adetten ziyade kalite önemli. 15-16 transfer önemli değil, size ne kadar katkı sağladığı önemli.  Çok çabuk transfer yapmak için, istediğiniz transferi yapmak için paranız olması gerekiyor. Bu işinizi kolaylaştırıyor. Bazı takımlar bunu çok rahatlıkla yapabiliyor. Başkanımız zaten yeterince uğraşıyor. Sezon başlamadan önce iyi bir kadroya sahip olacağımıza eminim, onunla ilgili şüphem yok.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi