Çalınan Kamyonu İçin Şikayetçi Olduğu Esnada Jandarma Aracı Buldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çalınan Kamyonu İçin Şikayetçi Olduğu Esnada Jandarma Aracı Buldu
A
a

İstanbul’Da Çalınan Kamyonu İçin Karakola Giden Şahsa Şikayetçi Olduğu Anda Müjdeli Haberi Telefon İle Afyonkarahisar’In Bolvadin İlçesinde Ki Jandarma Ekipleri Verdi. Jandarma Aradıkları Araç Sahibine Çalınan Kamyonunun Bulunduğunu Ve Gelip Alabileceğini Söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İstanbul’da çalınan kamyonu için karakola giden kişi şikayetçi olduğu anda müjdeli haberi telefon ile Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesindeki jandarmadan aldı.
İlginç olay, Bolvadin’de meydan geldi. İlçedeki Plaka Tanıma Sisteminde 14 LB plaka sayılı bir kamyonun giriş yapıldığı tespit edildi. Plakanın sahte olduğunu belirleyen jandarma ekipleri ilçe girişinde kontrol noktası oluşturarak aracı durdurmak istedi. Ancak bunu gören sürücü aracı durdurmayarak kamyonu jandarma ekiplerinin üstüne sürüp kaçmaya başladı. Bunun üzerine ekipler ile kaçan sürücü arasında kovalamaca yaşandı. Yaklaşık 20 dakika süren kovalamaca sonrasında kamyon, Çay ilçesinde boş bir arazide bulundu. Sürücü A.K.’yı gözaltına alan ekipler ardından kamyonun şasi numarasında yaptıkları sorgulamada ise aracın plakasının 41 R 3887 olduğunu belirledi. Plaka üzerinden aracın sahibine cep telefonu ile ulaşan ekipler daha ilginç bir durumla karşılaştı. Araç sahibi Y.G., kamyonun kendisine ait olduğunu ve çalındığı için İstanbul Pendik’teki polis karakolunda olduğunu söyledi. Şikayet için karakolda olan vatandaşa jandarma ekipleri aracının bulunduğu ve gelip alabileceği müjdesini verdi.
Olayın ardından gözaltına alınan Y.G. ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, şahsın çaldığı kamyona sahte plaka taktığı tespit edildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi