Büyükşehir ve Odunpazarı Eskişehirspor için seferber oldular

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükşehir ve Odunpazarı Eskişehirspor için seferber oldular
A
a

Eskişehirspor tesislerinde A takım ve alt yapı sahalarının karla kaplı olması yüzünden A takım saha çalışması yapamazken, alt yapı sahası ise Odunpazarı Belediyesi tarafından temizlendi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise bugün A takım sahalarını temizleyecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Spor Toto 1. Lig ikinci yarı perdesini, Pazar günü saha ve taraftarı önünde oynayacağı Giresunspor maçıyla açacak Eskişehirspor, 15 günlük Antalya kampının ardından geldiği Eskişehir’de kara teslim oldu. Her iki antrenman sahasının da yoğun karla kaplı olması nedeni ile dün saha çalışması yapamayan ve salonda 4 grup halinde antrenman yapan Siyah kırmızılı futbolcular, bugün sahaların temizlenmesi halinde saha çalışması yapabilecek.

A Takım sahaların karla kaplı olması nedeniyle antrenman yapamazken, alt yapı takımları ise karlı kaplı sentetik sahada antrenman yapmak zorunda kaldı. U15 ve U17 takımlarının antrenmanın ardından, Odunpazarı Belediyesi ekipleri alt yapı sahalarını temizleyerek, hem antrenmanlara, hem de hafta sonu oynanacak maçlara hazır hale getirdi.

​Diğer taraftan dün tesis çevresi ve yollarını temizleyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, bugün sabah A takıma ait her iki antrenman sahasını temizleyerek, Siyah kırmızılı futbolcuların Giresun maçına hazırlanmasını sağlayacağı belirtildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zafer26 17 Ocak 2019 15:20

Keşke diğer sahalarda temizlense hafta sonu maçlar var

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi