Büyükşehir Meclisi’nde flaş istifalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükşehir Meclisi’nde flaş istifalar
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Nuray Akçasoy ve İbrahim Arslan CHP’den milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa ettiler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Yılmaz Büyükerşen Başkanlığında başladı. Toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü. İlgili maddelerin komisyonlara havalesi yapıldı. Toplantıya gündem dışı konuşmalarda ise iki ismin Milletvekilliği aday adaylığı açıklaması damga vurdu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nuray Akçasoy ile Büyükşehir Belediyesi BaşkanVekili ve CHP Meclis Üyesi İbrahim Arslan Milletvekilliği Aday adaylığını açıkladı.

Büyükşehir Meclisi’nde  flaş istifalar! 15.03.2023
"YARIM KALAN HİKÂYEM VARDI"

Nuray Akçasoy 14 Mayıs’a gerçekleştiren seçimler Milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettiğini açıklayarak, “2019 yılından beri görev yaptığım siz değerli arkadaşlarımdan görevimden istifa ettiğimi açıklamak istiyorum. Güzel şehrimizin için güzel çalışmalar gerçekleştireceğime inancım tamdır. Umut ediyorum ki Allah nasip ederse tekrar beraber olacağız. Yarım kalan hikâyem vardı. O hikayeyi bu sene tamamlayacağım.  Herkes hakkını helal etsin, herkese başarılar diliyorum” dedi.

BİR YOLCULUK HİKAYESİNE BAŞLAYACAĞIM

CHP Başkan Vekili ve Meclis Üyesi İbrahim Arslan da istifa eden isimler arasında yer aldı. Arslan Yılmaz Büyükerşen ile birlikte görev almanın kendisi için büyük bir gurur ve mutluluk olduğunu dile getirerek milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini duyurdu. Arslan açıklamasında, “Başta Yılmaz Büyükerşen gibi bir isimle görev yapmak çok önemli bir şey benim için. Büyükşehir belediyemizin tüm bürokratlarına ve çalışanlarına katkılarından dolayı şükranları sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi ve Meclis üyeliğimden istifa ediyorum.  Bir yolculuk öyküsüne başlayacağım. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de, “Her iki arkadaşımıza da çıktıkları yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi