Büyükerşen ve Ataç horon oynadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen ve Ataç horon oynadı
A
a

Eskişehir Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği 16. Karadenizliler Geleneksel Yayla Şenliğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, horon oynadı. Kendisinin Karadenizlilerin ‘Fahri Hemşehrisi’ olduğunu belirten Büyükerşen, “Kültürünüzle Eskişehir’e değer katıyorsunuz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 16. Karadenizliler Geleneksel Yayla Şenliği, Eskişehir’de yaşayan Karadenizlileri bir araya getirdi.

Kanlıpınar Mahallesinde bulunan Şehri Derya Parkı’nda düzenlenen Yayla Şenliğine katılanlar kemençe ve tulum eşliğinde horon oynadılar. Eskişehir Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Akyüz, iki yıl ülkede yaşanan acı olaylar nedeniyle şenliği yapamadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti. Yayla Şenliğine Başkan Ataç ile katılan Başkan Büyükerşen, tiyatro sanatçısı Tahsin Taşkın’ın Davos Olayını taklit etmesini kahkahalarla izledi.

Karadenizlilerin ısrarı üzerine horona katılan Başkan Büyükerşen ve Başkan Ataç büyük alkış aldılar. Eskişehir Karadenizliler Derneği, kendilerine her zaman büyük destek veren Başkan Yılmaz Büyükerşen ve Başkan Ahmet Ataç’a ‘Teşekkür Plaketi’ verdiler. Karadenizlilerin kültürleriyle, çalışkanlıklarıyla ve güler yüzleri ile Eskişehir’e renk ve değer kattıklarını belirten Büyükerşen, Karadenizlilerin ‘Fahri Hemşehrisi’ olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.
 
Yayla Şenliğine katılan Karadenizliler büyük ilgi ve sevgi gösterdikleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bol bol fotoğraf çektirdi, öz çekim yaptılar.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi