Ahmet Ataç 15 02 2024

Büyükerşen ilk 10'da!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen ilk 10'da!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, PİAR Araştırma Şirketi'nin gerçekleştirdiği "En başarılı belediye başkanları" anketinin sonuçlarına göre, Türkiye’nin en başarılı on belediye başkanı arasında yerini aldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

İlk 10'da 7 CHP'li başkan var
PİAR Araştırma Şirketi, 'Büyükşehir Belediyeleri Memnuniyet Araştırması'nın sonuçlarını sosyal medyadan kamuoyuna duyurdu. Düzenlenen ankette, ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanlarının çalışmaları ölçüldü. 18 yaş altı 65 bin kişinin görüşlerinin alınarak yapılan anket çalışmasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 74 oranla ilk sırada yer alan isim oldu. Yavaş'ı yüzde 64 ile Muhittin Böcek, yüzde 63 ile Özlem Çerçioğlu takip etti. 4'üncü sırada AKP'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Altay yer alırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 5'inci ve Zeydan Karalar ise 6'ıncı sırada yer aldı.

Yılmaz Büyükerşen 7. sıraya yerleşti
Anket çalışmasının sonuçlarına göre, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yüzde 56,1 oy alarak 7'inxi ırada yer aldı. Büyükerşen’i, Tunç Soyer, Fatma Şahin ve Hayrettin Güngör izledi.

Ahmet Ataç en başarılı ilçe başkanları arasında
Aynı anketin sonuçlarına göre, en başarılı ilçe belediye başkanları arasında Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç 7'inci sırada yerini aldı. 

iar’a göre Türkiye’nin en başarılı on ilçe belediye başkanı şu şekilde; İzmit Belediye Başkanı Fatma K. Hürriyet yüzde 72.9, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yüzde 70.5, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 68.7, Karatay Belediye Başkanı Hakan Kılca yüzde 68.1, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur yüzde 67.3, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yüzde 66.7, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yüzde 65.8, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yüzde 63.7, Çiğli Belediye Başkanı S. Utku Gümrükçü yüzde 63.1 ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun yüzde 62.6.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hee 10 Haziran 2020 23:15

o kadar hummalı çalışmanın karşılığı bu olmamalıydı şehrimize gelen turlar önce ondan icazet alıp gazetelere resim verir sonra şehri gezer hee valla nerde hak hukuk adalet hakkını yemişler yedinci sıraya koymuşlar çok üzdünüz çok

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi