Ahmet Ataç 15 02 2024

Büyükerşen ile İmamoğlu arasında flaş diyalog

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen ile İmamoğlu arasında flaş diyalog
A
a

İmamoğlu’na Cumhurbaşkanlığı'na yazdığı şikayet mektubuna hükümet kanadından tepki geldiğinin hatırlatılması üzerine, “Yılmaz Büyükerşen ağabeyime dedim ki mektup yazmak ne zamandır suç oldu bu topraklarda” dedi. Ardından Büyükerşen'in kendisine, "kalem arkadaşlığı iyidir" dediğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
CHP Lideri Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından basının karşısına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı’na yazdığı şikayet mektubu hakkında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile arasında geçen diyaloğu anlattı.

 KALEM ARKADAŞLIĞI İYİDİR
Gazetecilerin soruları yanıtlayan İmamoğlu, “Yılmaz Büyükerşen ağabeyime dedim ki mektup yazmak ne zamandır suç oldu bu topraklarda” yanıtını verdi. Ardından Yılmaz Büyükerşen’in kendisine, “kalem arkadaşlığı iyidir” dediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu ile buluştular
CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara’da bir araya geldi. Başkanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü. 
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada,  “Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde bir araya geldik. Güzel ülkemiz için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Yılmaz 28 Aralık 2021 14:49

Yorumları niye yayınlamıyorsunuz işinize gelmiyor değil mi siz gazeteciliği bırakın başkası yapsın sizler kağıt toplayın

2 9 Cevap Yaz
A.KADİR 28 Aralık 2021 13:11

Körler sağırlar birbirini ağırlar kör sağır a çok güzel sin demiş

3 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi