Büyükerşen'den sert çıkış: İspatlamayan şerefsizdir!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen'den sert çıkış: İspatlamayan şerefsizdir!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye meclisi Mart ayı ilk toplantısı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında gerçekleştirildi, toplantıda Yılmaz Büyükerşen o iddialara sert yanıt verdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir'de Opera binasında koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen toplantıda 24 gündem maddesi görüşüldü. Maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. Gündem dışı söz alan AK Partili Murat Özcan, “Çevreyolunda bulunan ve eski garaj olarak söz ettiğimiz alan ne kadara mal oldu? Burası ne için kullanılacak? Belediye envanterinde olmayıp emniyet envanterinde olan 96 araçla ilgili bilgi verir misiniz” diye sordu.

İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR
Çevreyolunda bulunan eski garaj ile ilgili konuşan Büyükerşen, “Orası bakım ve onarım yapmak için yapılmış. Milli Emlak’tan alınmış ve parası verilmiş. Tapusu da var. Ancak biz kendimiz göreve geldiğimizde yatırımlarımızı kendimiz yapabilmek ve maliyeti düşürmek için Alpu yoluna kendi arazimize bakım onarım yeri kurduk. Diğer taraf bakımsız halde uzun süre orada kaldı. Çatısında  çökmeler başlamış, demirler çürümeye başlamış. Bizim o mekanı kullanmamız lazım. Burasının bir değeri var. O bölgede nüfus artıyor ve vatandaşların hizmet alabilmesi için bakım ve onarım ihalesine çıktık. 8 milyon civarında ihale edildi. Yeni yapılmış gibi oldu ve milli servetin yok olmasının önüne geçildi. Gelin görün ki gazetelerden okuyorum. Görüyorum ki 2-3 büyük şirketle anlaşıp onların kullanımı için yapmışız. Ben bilmiyorum siz biliyorsanız söyleyin. Yapıldıktan sonra teklif getirenler oldu. Ama onun kararını mecliste hep beraber vereceğiz zaten. Orası öyle duruyor. Eğer biriyle anlaşma yaptıysak kimle yaptıysak ispatlasınlar. Belgeleriyle ispatlamaya mükellefler. Ben böyle bir şey yapan bir belediye başkanı değilim, arkadaşlarım da değil. Bunu iddia edenler ispatlasın, ispatlamayan şerefsizdir. Orası için 8 milyon harcadık ama milli serveti kurtardık” dedi.

ÇAMURLU İFTİRA
Büyükerşen 96 araç ile ilgili ise şunları söyledi: “Bu söylenen 90 araç bizden önceki belediye yönetimlerinde olan olaylar. Bizle ilgili bir olay yok. Bazı kişiler çamurlu iftiralar yaratıyor. Bizim envanterimizde yok ama emniyetin envanterinde varmış. 20 yıl önce hiç sormamış. Zorla yapılan bir iftiradır. Özellikle Büyükşehir Belediyesi’ndeki arkadaşları lekelemek isteyenlerin iftiralarıdır. Otobüs envanteri biz göreve geldiğimizden beri alınan hurdaya alınan tüm araçların envanteri vardır.”

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es es 'ciye 11 Mart 2021 03:48

alpu yolu verimli ova değilmi abe mühürlü

1 0 Cevap Yaz
Şapbadanak 10 Mart 2021 09:57

Alpu yoluna bakım onarım tesisi kurmuşsunuz yazık değilmi verimli topraklara işinize geldimi öyle gelmedimi böyle gücü güce yetene

11 9 Cevap Yaz
es es

Adam Alpu yoluna demiş OVASINA değil.Okuduğunuzu anlayamayacak kadar kalplerinizde gözlerinizde kör olmuş.

4 10
chn

Garaj alpu yolunda. Verimli toprak alanda değil. Acaba hiç gördün mü?

0 2
Taşbaşı

Sırf eleştirmek için yazılmış bir cümle. Sakarya Caddesine ev yapınca da verimli Sakarya ovasına yazık oluyor o zaman. Sırf eleştiri var diye onaylayanlara da üzüldüm. Bu kafa bizim şehrimize yakışmıyor.

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi