Büyükerşen'den seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen'den seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yazılı bir açıklama gerçekleştirdi. Büyükerşen, açıklamasında, "Sandıktan çıkan iradeye saygı duyuyor, seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sütiş Eskişehir
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinden sonra dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlandı. 2. tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.16, Kemal Kılıçdaroğlu 47.84 oy aldığı oy aldı. Kesinleşmemiş seçim sonuçlarına göre ayrıca Erdoğan'ın da Kılıçdaroğlu'nun da Eskişehir'de oylarını arttırdığı görüldü. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

İşte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşenin Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili açıklaması:
Sevgili hemşehrilerim, değerli yurttaşlar, Sandıktan çıkan iradeye saygı duyuyor, seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ekonomik krizin sona erdiği, mülteci probleminin tamamen ortadan kalktığı, işsizliğin olmadığı, çocukların, gençlerin ve kadınların yaşamaktan mutlu olduğu bir ülke hayal ediyorum. Tüm çabamız bunun içindi. Umarım mevcut iktidar 21 yıllık hatalarından ders çıkarır ve tüm bunları gerçekleştir. Eskişehir özelinde değerlendirmek gerekirse 2. turda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyunu oransal anlamda en çok arttırdığı illerden biriyiz. Tüm Türkiye, herkesin gıpta ile baktığı Eskişehir olsun istedik ama olmadı. Bize gelince; 1999 yılından beri olduğu gibi güzel kentimize hizmet etmeye, Eskişehir’i Anadolu’nun ortasında güneş gibi parlatmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle seçim süreci boyunca sahada çalışan, kampanyaya katkı sunan herkese yürekten teşekkür ediyor, demokrasi için sandığa giden tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gerçek 29 Mayıs 2023 16:15

4 seneyi geçti sayacak bir hizmetiniz yok bir sürü ilçe şehrimizi geçti başkan

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi