Büyükerşen'den müjdeli haber! Ocak ayından itibaren...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen'den müjdeli haber! Ocak ayından itibaren...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Ocak ayından itibaren belediye personelinin alacağı en düşük maaşın 3350 TL olacağını açıkladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Tüm Türkiye asgari ücretin ne olacağını merakla bekliyor. Beklenen açıklama yarın yapılacak. Bununla birlikte bazı belediyeler, personellerinin maaşları için yeni rakamları belirledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belirledikleri en düşük ücretin 3100 TL olacağını açıklamıştı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise asgari ücret ile ilgili bugün sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı. Büyükerşen'in yaptığı açıklamaya göre, yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun Büyükşehir Belediye personelinin alacağı en düşük maaş Ocak ayı itibariyle 3350 TL'den az olmayacak.

Büyükerşen yaptığı açıklamada "Emek en yüce değer! Yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun, şehrimiz için yaz, kış, gece, gündüz demeden çalışan belediye personelimizin alacağı en düşük maaş Ocak ayı itibariyle 3350 TL'den az olmayacak. Bu şehre kattığınız tüm güzellikler için sizlere minnettarım!" ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mesut mazıcı 27 Aralık 2020 23:55

Kusura bakma hocam bir sorum var 22 yıldır başkansınız hiç asgari ücret açıklamadınız bu sefer hemde asgari ücretin açıklanmasından bir gün önce neden ? Siz belediyede istediğiniz ücreti verebilirsiniz ama devlet öylemi ? Bu işin kamu ayağı , işveren özel sektör ayağı var . Yani kırk yumurtayı küfede taşıyıp kırmayacaksın . Özür dilerim ama size yakışmıyor . Yaptığın işler sana yeter buna ne gerek var . Madem öyle dört bin verseydin olmuyor değilmi çünkü her şeyin hesabı var .

1 4 Cevap Yaz
Ekrem yıldız

Sen de bu zihniyet varken, 2012de de açıklasaydı da aynı şeyi zırvalayacaktın.

0 1
Eses 27 Aralık 2020 18:34

Çok iyi niyetli sin hocam her şey çok güzel oluyor.sehre hizmet alalım boş işler le gündem yaratmayin

4 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi