Büyükerşen, İmamoğlu'yla el ele

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen, İmamoğlu'yla el ele
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Ahmet Ataç, Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hukuksuz karara karşılık Saraçhane’ye ilk destek ziyaretine gidenlerden oldu.

Sütiş Eskişehir
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mahkeme siyasi yasak anlamına gelen 53. maddenin uygulanmasını da kararına ekledi.  Mahkemenin aldığı kararın hukuksuz olduğunu savunan binlerce kişi İmamoğlu’na destek verirken, CHP'li Belediye Başkanları, İmamoğlu’nu yalnız bırakmadı. İmamoğlu’na destek vermek için yola çıkan isimlerden ikisi de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç oldu. Büyükerşen ve Ataç, Saraçhane’ye ilk destek ziyaretine gidenler arasında yer aldı. Büyükerşen ve Ataç hem CHP Lideri Kılıçdaroğlu hem de Belediye Başkanı İmamoğlu ile bir araya gelerek alınan hukuksuz karara karşı tepkilerini gösterdi. 

Büyükerşen, İmamoğlu'yla el ele 15.12.2022
SOSYAL MEDYADAN DA DESTEK
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen aynı zamanda sosyal medya hesabından İmamoğlu’na şu sözlerle destek verdi: “Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür. Siyasi baskılarla verilen karar sonrası sevgili kardeşim Ekrem İmamoğlu'na destek için Saraçhane'deydik. Her şeyin güzel olacağı günlerin umuduyla pes etmek yok, mücadeleye devam!”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi