Büyükerşen: Erdoğan itiraf etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen: Erdoğan itiraf etti!
A
a

Yerel yönetimi AK Parti'li olmayan şehirleri ziyaretinde sürekli büyükşehir belediyelerinin hizmetlerini eleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Eskişehir'e geldiğinde herkesi şaşırttı. Erdoğan, Toplu Açılış töreninde yaptığı konuşmada, Eskişehir'den "Türkiye'nin ve dünyanın imrendiği kent. Sanayi, teknoloji, tarım, lojistik, eğitimiyle şehrimizin dinamizmi maşallah her geçen gün artıyor" diye söz etti.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eskişehir'den övgüyle bahsetmesi Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in dikkatinden kaçmadı. Erdoğan’ın, her siyasi seçim dönemlerinde kente geldiğinde alabildiğince kendisine çattığına işaret eden Büyükerşen, “Bu sefer sesi de çıkmadı, benimle ilgili en ufak eleştiride dahi bulunmadı. Bu da Eskişehir tarihindeki ilklerden biridir. Tayyip Bey'in Eskişehir hakkındaki kanaatlerini itiraf olarak kabul ediyorum” dedi.
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmayı dinleyenler adeta kulaklarına inanamadı.
Seçim çalışması veya toplu açılış törenleri için gittiği şehirlerde, yerel yönetimi muhalif partilerdeyse eğer kentin hizmet alamadığı konusunda eleştirilerde bulunmayı ihmal etmeyen Erdoğan, bu geleneğini Eskişehir'de bozdu.
Eskişehir'den övgüyle bahsedip, "Türkiye'nin imrendiği, dünyanın imrendiği bir kent" ifadesini kullanan Erdoğan, şunları söyledi:
"Türkiye Yüzyılı projesinde Eskişehir önemli bir yere sahiptir. Biz de bugün Türkiye'nin imrendiği, dünyanın imrendiği Eskişehir'de sizlerle olmanın memnuniyeti içindeyiz. Eskişehir bin yıldır milletimizin gözbebeğidir. Haçlılara Anadolu'yu dar eden Kılıçarslanı'yla, Yunus'uyla, Nasreddin Hoca'sıyla nice kahramanlarıyla Eskişehir Türkiye Yüzyılı'nın parlayan yıldızıdır. Sanayi, teknoloji, tarım, lojistik, eğitimiyle şehrimizin dinamizmi maşallah her geçen gün artıyor."
 
- Büyükerşen'in dikkatinden kaçmadı
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eskişehir'den övgüyle bahsetmesi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in dikkatinden kaçmadı.
 
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir'deki seçim ofisinin açılışında konuşan Büyükerşen, Eskişehir'in marka şehir olduğunun tüm dünyaca kabul edildiğini söyledi.
"Eskişehir, tarımı, sanayisi, turizmi, ticareti ve üniversiteleriyle dünyanın gıpta ile baktığı şehir haline geldi" ifadesini kullanan Büyükerşen, şöyle devam etti:
"Bu sözler kente gelen Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kullanıldı. Dikkatinizi çekti mi? Size son derece olağan geldi değil mi? Ben de kulaklarıma inanamadım. Video kayıtlarından tekrar tekrar dinledim. Erdoğan, her siyasi seçim dönemlerinde kente geldiğinde alabildiğince bana çatardı. Bu sefer sesi de çıkmadı, benimle ilgili en ufak eleştiride dahi bulunmadı. Bu da Eskişehir tarihindeki ilklerden biridir. Tek adamlığın yücesem hali olan Tayyip Bey'in Eskişehir hakkındaki kanaatlerini itiraf olarak kabul ediyorum."
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli Bilal 24 Nisan 2023 22:57

Acaba

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi