Büyükerşen: CHP'ye yapılanlar gavura yapılmaz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükerşen: CHP'ye yapılanlar gavura yapılmaz
A
a

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, çevreyolunda Büyükşehir Belediyesine ait tesisin önünün kazılarak geçişlerin zorlaştırılmasına tepki gösterdi. Büyükerşen, “Eskişehir'deki CHP'li belediyelere yapılan eziyetler gavura bile yapılmaz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Çevreyolu üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait bina önüne Şehir Hastanesi tahliye yolu yapılırken 2 metreye yakın kazılarak geçişin kapanmasına tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen tepki gösterdi.

Şehir Hastanesi nedeniyle yapılan yolun imara aykırı yapıldığını kaydeden Büyükerşen, “Sağlık Bakanlığı, Kara Yolları, Çevre Şehircilik Bakanlığı, belediyenin giriş çıkışını 2 metreden fazla çukurla yolunu kestiler. Eskişehir'deki CHP'li belediyelere yapılan eziyetler gavura bile yapılmaz. Abuk sabuk bir şekilde yolu binalarımızın üstünden geçirdiler. Halbuki buranın bir imar planı var. O plana göre yapmak yerine akıllarına ne eserse öyle yapıyorlar" dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ES-ES taraftarı 9 Haziran 2018 19:26

2011 yılında sazova da yapımına başlanan ve 20.11.2016 tarihinde açılan stadyuma aradan geçen 5 SENEDE TRAMVAY HATTINI BURAYA YAPAMAYAN BELEDİYEYE BENDE DİYORUM Kİ ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARINA YAPTIĞINIZ DA GAVURA YAPILMAZ.

5 2 Cevap Yaz
Terminal binası 9 Haziran 2018 12:22

Bütün kış boyunca terminal binasında eziyeti halk çekti. Şimdi kalkıp ne diyorlar yaa. Şimdi ne yaptınız terminal binasında soruyorum. Hiçbir şey

2 7 Cevap Yaz
YİRMİALTI 9 Haziran 2018 09:49

CHP NİN 12 YIL BOYUNCA BU MİLLETE YAPTIĞI EZİYETE NE DİYORSUN HOCA SANDIKTA YENEMEDİĞİNİZİ DARBE İLE YOK ETMEYE NE DİYORSUN HOCA BENİM TATAR HASANIMI NİYE ÖLDÜRDÜNÜZ NE SUÇU VARDI BU NE DİYORSUN HOCA SEN İYİ BİLİRSİN 2023TE MARJİNAL OLACAKSINIZ HOCA

4 8 Cevap Yaz
Rıfkı 9 Haziran 2018 03:50

Gavurların yaptığı yolları,üst geçitleri ,akıcı trafiği görmek lazım..Gavur önce insan hayatını kolaylaştırır bulvar arası kavşak dönüşlerde trafik görüşü engellenmesin diye yeşillikleri oraya oturtmaz.. Gavur memleketine git bakalım sokak hayvanı var mı? Sokak hayvanları Eskde ve Hindistanda!!

1 7 Cevap Yaz
pöh 8 Haziran 2018 19:53

vah canım köprübaşındaki güvercinlere yem dağıtanlar mısır satanlar da sizin için aynı şeyleri söylüyorlardı neymiş turistik otelin önü güvercin pisliği oluyormuş ne ekersen onu biçersin

5 6 Cevap Yaz
Alp 8 Haziran 2018 16:27

Evet gavura yapılmaz ama son 6 _7 yıldır çivi bile çakmayan belediye kendi yolunu neden açmaz. ÇÜNKÜ HAZIRCI BELEŞÇİ.

11 15 Cevap Yaz
HAKKI 8 Haziran 2018 15:55

HOCAM GİDECEKLER AZ KALDI.KURTULACAĞIZ

13 14 Cevap Yaz
ALİ

sandık bilir

3 13
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi