Büyük Taarruz’Un Başladığı Yerde 100. Yıl İçin Pedal Çevirdiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyük Taarruz’Un Başladığı Yerde 100. Yıl İçin Pedal Çevirdiler
A
a

Büyük Taarruzun 100. Yılı Çevre Günü Münasebetiyle Afyonkarahisar’In Şuhut Kaymakamlığı, Şuhut Belediyesi Ve Şuhut İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğü İşbirliği İle “Yaşanabilir Bir Dünya İçin Çevreni Koru, Geleceğini Koru” Sloganı İle Düzenlenen Zafer Yolu Bisiklet Turu Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

Sütiş Eskişehir
Büyük Taarruzun 100. Yılı Çevre Günü münasebetiyle Afyonkarahisar’da düzenlenen Zafer Yolu Bisiklet Turu yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Tur, Şuhut Kaymakamlığı, Şuhut Belediyesi ve Şuhut İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile “Yaşanabilir Bir Dünya İçin Çevreni Koru, Geleceğini Koru” sloganı ile düzenlendi. Afyonkarahisar Bisiklet il Temsilciliği, Afyonkarahisar Perşembe Akşamı Bisikletçilerinin katılım ve destekleri ile düzenlenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü 100.Yıl Zafer Yolu Bisiklet Turu yediden yetmişe yoğun bir katılımla gerçekleşti. Şuhut Atatürk Evi (Hacı Veli Konağı) önünden başlayan Zafer yolu bisiklet turuna, Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet Başkurt, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Onur Bayram, Afyonkarahisar Bisiklet il Temsilciliği, Afyonkarahisar Perşembe Akşamı Bisikletçileri ve Şuhutlu vatandaşlar katıldı. Bisiklet turu başlamadan önce Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün Afyonkarahisar Bisiklet il Temsilciliği Başkanı Osman Çoban’a plaket takdim etti. Şuhut Atatürk evi önünden Çakırözü köyüne ulaşmak için yola çıkan bisikletçiler belirlenen 2 noktada su molası verdi. Şuhut Keşkek evi önünde sonlanan bisiklet turu için Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Çevre Günü 100. Yıl Zafer Yolu Bisiklet Turu, bisikletçilere Şuhut Keşkek Evinde tescilli Şuhut Keşkeği ikram edilmesi ile son buldu.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi