Büyük çınarı yaşatmaya çalışıyoruz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyük çınarı yaşatmaya çalışıyoruz!
A
a

Yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor’a Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi sms kampanyasıyla destek vereceğini açıkladı. Gerçekleşen basın toplantısına Şube Başkanı Muammer Karaman, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ve İcra Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Teknik Direktör Fuat Çapa, “Büyük çınarı yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Büyük sıkıntılar geçen Eskişehirspor’a bir destek de Eğitim Bir Sen sendikasından geldi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Muammer Karaman, 11 bin üyelerinin bulunduğunu söyleyerek, “Eskişehirspor kulübünün bugün içinde bulunduğu durum itibari ile gerçekleştirilen “EsEs yaz 7979’a gönder” kampanyası için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Karaman, “Sadece bununla yetinmeyeceğiz. Eskişehirspor sevdasını gelecek nesillere aşılamak, kulübe maddi gelir sağlanması için Eskişehirspor Günleri adı altında kermesler, kampanyalar düzenlenmesine öncülük etmeyi tasarlıyoruz. Teknik kadro ve futbolcuları bu kermeslere davet edeceğiz. Eskişehir’de en ince noktalara kadar duyarlılığın sağlanması için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Eskişehirspor halkın takımı

Toplantıda konuşan Teknik direktör Fuat Çapa ise, “Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Eskişehirspor dendiğinde, dışardakilere ve içerdekilere göre çok farklık gösteriyor. Şehir içinde takımın değeri pek anlaşılmıyor. Sosyal medyada dışardan gelen destek her geçen gün büyüyor. Peki, kulübün içinde bulunduğu bu durumda şehir olarak bizler neler yapıyoruz. Eskişehirspor halkın takımı… Biz birbirimizi hasta olduğumuzda, düğünde, cenazede arıyoruz veya buluyoruz” şeklinde konuştu.

Murat Diri teşekkür etti 

İcra Kurulu Üyesi ETB Başkanı Murat Diri ise, “Eskişehirspor taraftarları adına Muammer başkana teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadı ve eğitimciler ile birlikte bizleri ağırladı. Bizler Eskişehirspor tribünleri olarak 1965 yılında kurulan, şanla şerefle bir tarih yaşayan kulübün parçasıyız. Eskişehirspor sevdamızı sporun güzelliklerini okullarda öne çıkararak çocuklarımız, ailelerimiz ve gençlerimiz ile birlikte gelecek nesillere aktarmalıyız. Eskişehirspor’un yaşaması için bize gerekli desteği vereceğiniz için memnunuz” dedi.

"Birlite inşa etmeliyiz"

“Bizim yapmamız gereken Eskişehirspor’u halkın takımı yapmak ve halkla paylaşmak” diyen Çapa sözlerini şöyle tamamladı; “Birlikte geleceği inşa etmeliyiz. Eğitim sendikasısınız ve yönlendiren yol gösteren bir kurumsunuz. Yükün altından kalkmak için desteğe ihtiyacımız var. Bizlere kapılar ve yürekler açılıyor. Katkılarınızı bekliyoruz. Sadece mesajla değil, tribünlere de bekliyoruz. Şuanda ligin üstünde bir seyircimiz var fakat daha fazla olmalıyız”

"Bu işi başaracağız"

cra Kurulu Başkanı Harun Adıgüzel ise yaptığı konuşmada, “Bizim takım Türkiye’nin en genç takımı. Her maçtan sonra baktığımızda Türkiye’nin en çok koşan takımıyız. Sizlerin bu yaklaşımı bize güç veriyor. Elimizden geldiği kadar sendika olarak düzenleyeceğiniz kermes ve organizasyonlara her türlü desteği vermeye hazırız. Bu takım hepimizin takımı. Birlikte bu işi başaracağız” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi