Ahmet Ataç 15 02 2024

Bursasporluların Eskişehirspor paylaşımı çok konuşulacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bursasporluların Eskişehirspor paylaşımı çok konuşulacak
A
a

Spor Toto Süper Lig'de küme düşen ve Eskişehirspor ile 1. Lig'de rakip olan Bursaspor'un taraftarlarından Eskişehirspor mesajı

Sütiş Eskişehir
Şampiyon apoletine sahip olan Bursaspor, küme düşen ilk takım oldu. Bursaspor taraftarları, sosyal medyada son başkan Ali Ay ve yönetimine ateş püskürüyor. Bursaspor Medya adlı taraftar sayfası attığı tweetle Eskişehirspor taraftarına göndermede bulundu. “En kötü son 3 yılımızda bizlere en büyük desteği verenlerden biri Eskişehirspor taraftarı oldu. Ligten düştük, birçok takım taraftarı güldü ama ben 1 tane Eskişehirsporlunun dalga geçtiğini görmedim! Sözde Düşman, Özde Dost Delikanlı Komşu!” tweete dün Eskişehirspor sayfalarında da sıkça paylaşıldı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet KAHRAMAN 18 Haziran 2019 14:03

İnşallah bu sene el ele beraber süper lige çıkarız.

1 0 Cevap Yaz
26nb64 17 Haziran 2019 07:29

Derdine yan Bursa.Çirkefliklerin unutulmadı.Senden bir cacık olmaz.Başımızın belasısın.

1 2 Cevap Yaz
Es es li haso 16 Haziran 2019 12:37

Evet düşmeyi biz iyi biliriz komşu gecmis olsun

0 3 Cevap Yaz
Eski es li ismail 3 Haziran 2019 20:15

Eskisehir ve Bursa aslında en yakın iki şehir birisi nerde öteki nerde kardeş arıyor düşme durumunda manzara görüldü ikisi eski kardeş gelin yine dost olun yeni küfürbaz taraftarlar bu işi bozdu düzeltmek bizim elimizde adamların sahaları var seyirci yok es es ve bursaya bakin millet her iki seHir uyansın biz es es liler başka bir takım tutmayız sadece es es sizde sadece bursayi tutun derim bize bizden fayda var .

1 5 Cevap Yaz
Ahmet Hazım 2 Haziran 2019 14:48

Samet Aybaba'yı teknik adam olarak sezon başında görevlendirince Bursa'nın düşeceği belli olmuştu.Yılların emeğine yazık oldu.Umarım taraftarının layık olduğu süper lige bir an önce dönerler.

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi