Bursaspor - Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bursaspor - Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Bursaspor - Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 20'nci haftasında karşılaşıyor. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

TFF 1. Lig’in 20’nci haftasında bugün Anadolu derbisi heyecanı yaşanacak. Eskişehirspor, deplasmanda ezeli rakibi Bursaspor’un konuğu olacak. Son 3 karşılaşmadan 5 puan çıkartan Kırmızı Şimşekler, Bursa BB Stadı’nda (Timsah Arena) puan ya da puanlarla dönmek istiyor.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Bursaspor-Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 20'nci haftasında karşılaşacak. Eskişehirspor, deplasmanda ezeli rakibi Bursaspor’un konuğu olacak. Bursaspor-Eskişehirspor maçı Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak.

Eskişehirspor Bursaspor maçı hangi kanalda?

Maç saat 19.00'da beIN Sports Max kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Maçı İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç’in yardımcılıklarını ise Erkan Akbulut, Gökmen Baltacı yapacak. Kutluhan Bilgiç son olarak ligin ilk yarısında Es Es’in Fatih Karagümrük’le oynadığı ve 3-1 kaybettiği maçı yönetmişti.

Ezeli Rekabette 77. Randevu

Bursaspor ve Eskişehirspor bugün tarihlerindeki 77’nci karşılaşmalarına çıkıyor. Daha önce oynadıkları 1’i özel, 75’i resmi olmak üzere 76 maçın 23’ünü Eskişehirspor, 28’ini ise Bursaspor kazanırken, 25 maçta gülen olmadı. Bu maçlarda atılan toplam 184 golün 85’i Siyah Kırmızılı ekipten, 99’u da Yeşil Beyazlılardan geldi. Tarihlerinde ilk kez 31 Ekim 1965 tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaşan ekipler maçtan Mesut Şen ve Nihat Atacan’ın attığı karşılıklı gollerle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Son karşılaşma ise 1 Eylül 2019’da Eskişehir’de oynandı. Bursaspor bu karşılaşmayı da 2-0’lık skorla kazandı.

Bursaspor'da 2 eksik var

Bursaspor, Eskişehirspor'un karşısına 2 eksikle çıkacak. Özer Hurmacı ve Yevhen Seleznov'un yokluğunda kadroyu planlayan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, forvette Kubilay Kanatsızkuş ve orta sahada yeni transfer Abdou Razack Traore ile maça başlamayı planlıyor. Bu durumda Emirhan Aydoğan'ın ya pozisyon değiştirmesi ya da hamle oyuncusu olarak kullanılması planı hakim. Özer Hurmacı'nın son maçta görev yaptığı sağ kanatta ise cezası sona eren Burak Kapacak'ın oynama ihtimali yüksek.

Siyah Kırmızılı ekipte ise maç öncesi eksik ve cezalı futbolcu bulunuyor. 
 
Son galibiyetimiz 9 yıl önce


Bursaspor Eskişehirspor'a karşı oynadığı son 7 maçı kaybetmezken, iki takım arasındaki son 5 mücadele Yeşil Beyazlılar'ın üstünlüğü ile tamamlandı. Ligin ilkyarısında Eskişehir'de oynanan maçı Bursaspor 2-0 kazanmıştı. Eskişehirspor rakibini son olarak deplasmanda 4 Aralık 2011 tarihinde 87.dakikada Dede’nin ağlara gönderdiği golle 1-0 mağlup etmişti.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi